FCSB, fără un jucător important în preliminariile Champions League! Anunțul lui Gigi Becali: ”Două luni jumătate va fi afară!”

FCSB Gigi Becali Octavian Popescu Superliga
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 23 Mai 2024, 16:20
Data actualizarii: Joi 23 Mai 2024, 16:20

După ce a devenit campioana României, FCSB a primit o lovitură grea: nu se va putea baza pe Octavian Popescu la meciurile din preliminariile Champions League.

Așa cum a anunțat după FCSB a devenit campioană, Octavian Popescu se pregătește de operație. ”Perla” lui Gigi Becali va fi supus unei intervenții chirurgicale la gleznă, unde avea probleme de mai multă vreme, și va lipsi de pe teren o perioadă îndelungată.

Octavian Popescu ratează preliminariile Champions League

Patronul de la FCSB a anunțat că Tavi Popescu va fi indisponibil aproximativ două luni și jumătate, ceea ce înseamnă că acesta poate reveni la antrenamente abia în luna august. Din acest motiv, fotbalistul nu își poate ajuta echipa în preliminariile Champions League.

FCSB este cap de serie și va juca din primul tur preliminar. Primul meci al noii campioane a României este programat la jumătatea lunii iulie.

Octavian, ce? El o să joace și-n dreapta. El avea o problemă medicală, nu știu ce, se operează. Două luni sau două luni și jumătate o să fie afară. El avea niște dureri”, a declarat Gigi Becali la Digi Sport.

Gigi Becali l-a contrazis pe Tavi Popescu

Anunțul făcut de Gigi Becali se bate cap în cap cu ceea ce spune fotbalistul după meciul cu Rapid. Imediat după ce a anunțat că se va opera, Tavi Popescu a dat asigurări că nu va rata meciurile din preliminariile pentru cupele europene.

În ultimul an am jucat cu o problemă la gleză. Trebuie să mă operez. Voi lipsi maxim o lună și jumătate, două. Recuperarea e imediată totuși, nu voi lipsi în preliminariile pentru cupele europene”, spunea Octavian Popescu la acel moment.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!