Octavian Popescu FCSB Galatasaray giovanni becali Superliga Reacția lui Giovanni Becali după ce turcii au scris că Galatasaray a pus ochii pe Octavian Popescu

Reacția lui Giovanni Becali după ce turcii au scris că Galatasaray a pus ochii pe Octavian Popescu

Agentul lui Octavian Popescu a vorbit despre intersul lui Galatasaray pentru tânărul fotbalist. 

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 25 August 2021, 16:38
Data actualizarii: Miercuri 25 August 2021, 16:48

Galatasaray l-a transferat oficial pe Olimpiu Moruțan (22 ani) de la FCSB pentru 4.2 milioane de euro plus un bonus de 1.5 milioane de euro dacă jucătorul evoluează 10 meciuri în 5 sezoane și dacă echipa din Istanbul se califică în grupele Europa League, după cum a anunțat Gigi Becali, la Ora Exactă în Sport, la PRO X. 

Moruțan este al doilea jucător român care ajunge la Galatasaray în această vară, după ce Universitatea Craiova a primit 6.5 milioane de euro în schimbul lui Alexandru Cicâldău (24 ani). Astfel, cei doi foști colegi de la naționala U21 a României vor fi coechipieri pentru următorii cinci ani. 

  • Reacția lui Giovanni Becali după ce turcii au scris că Galatasaray a pus ochii pe Octavian Popescu

Însă presa din Turcia a zvonit că Galatasaray a mai pus ochii pe un jucător de la FCSB. Potrivit junaliștilor din Istanbul, Fatih Terim l-ar dori și pe Octavian Popescu (18 ani) alături de cei doi români pe care i-a achiziționat în această campanie de transferuri. Dar speculațiile cu privire la extrema lui Edi Iordănescu au fost desființate de Giovanni Becali, agentul jucătorului, care a specificat că nu este nimic adevărat.

”Le-am spus eu, am băgat eu la directorii sportivi acum trei ore despre Octavian Popescu și au răsuflat. Ce e la noi, dar ce aici în Turcia este nenorocire. 

Eu nu am un număr de jurnalist băgat pe lista mea, dacă ar vorbi cu mine, le-aș spune să termine cu prostiile, cu invențiile”, a declarat Giovanni Becali la Digi Sport.

Olimpiu Moruțan urmează să fie prezentat oficial la Galatasaray în cursul zilei de miercuri, când își va alege și numărul care va fi imprimat pe spatele tricoului galben-roșu. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!