Mihai Stoica FCSB Octavian Popescu Superliga

Mihai Stoica a reacționat după ce Octavian Popescu a fost jignit de Florin Prunea

Managerul general al FCSB-ului îi ia apărarea lui Octavian Popescu. 

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 14 Septembrie 2021, 16:22
Data actualizarii: Marti 14 Septembrie 2021, 16:35

Duminică-seară, FCSB a făcut instrucție cu Dinamo. Roș-albaștrii au învins cu 6-0 și le-au administrat rivalilor cea mai drastică înfrângere din istorie. Jucătorii lui Edi Iordănescu s-au bucurat din plin de această victorie, iar la finalul partidei s-au imortalizat în timp ce îi ironizau pe dinamoviști.

Iritat că echipa sa de suflet a fost umilită, Florin Prunea a ținut să semnaleze că acest comportament nu este demn de un sportiv profesionist. Fostul președinte al clubului din Ștefan cel Mare chiar a aruncat cu jigniri către Octavian Popescu și Florinel Coman

  • Mihai Stoica a reacționat după ce Octavian Popescu a fost jignit de Florin Prunea

Mihai Stoica, care a precizat după derby că nu o să dea într-un adversar la pământ și că fotbalul românesc are nevoie de Dinamo, și-a păstrat atitudinea pacifistă și la declarațiile lui Florin Prunea.

Oricât mi-aș dori să apăr un fotbalist, nu pot coborî la nivelul jignirilor proferate la adresa lui Octavian Popescu”, a postat Mihai Stoica pe contul oficial de Facebook.

Următorul meci pentru FCSB în campionatul va fi cu FCU Craiova, pe 18 septembrie, duminică, de la 18:00, în timp ce Dinamo va primi vizita Botoșaniului, pe 19 septembrie, luni, de la 19:00, iar ambele partide vor fi LIVE TEXT pe www.sport.ro

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies