VIDEO EXCLUSIV Prunea și-a prezentat scuzele după derapajul la adresa lui Octavian Popescu: ”Sincer, îmi pare rău!”

Florin Prunea și-a prezentat scuzele pentru declarațiile la adresa lui Octavian Popescu, în direct la Ora Exactă în Sport.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 16 Septembrie 2021, 12:10
Data actualizarii: Vineri 17 Septembrie 2021, 11:21

Fostul portar l-a jignit pe tânărul fotbalist al FCSB-ului, care a fost apărat de managerul general al vicecampioanei, Mihai Stoica. Oficialul FCSB i-a cerut public lui Prunea să-și prezinte scuzele, iar acest lucru s-a întâmplat.

„Da, îmi pare rău! Este doar un copil, copiii mai trebuie și dojeniți, dar nu la modul cum am făcut eu. Nu este el vinovat, este un copil, a fost și el în acel grup acolo, știți cum sunt jucătorii tineri, și teribiliști. Sincer, îmi pare rău!”, a spus Prunea, la Ora Exactă în Sport.

Ce a declarat Florin Prunea

„Nu așa se manifestă jucătorii profesioniști. Aici e vorba de nesimțire, n-au minte. Normal orice jucător mare trebuia să ia apărarea. Mai mult respect față de colegii lor, eu cred că colegii lor stăteau în vestiarul celălalt și plângeau. N-au mult creier. 

Uite-l pe ăla micu’ pe jos, pe Tavi Popescu. Dacă-i pui mintea lui la o vacă, paște pe asfalt. Ce pretenții să ai?! Un needucat care nu are creier", a fost atacul incredibil al fostului mare portar al naționalei. 

Modifică setările cookies