„Ce aveți, bă, cu Miță Iosif?” Antrenorul Rapidului, elogiat pe Mitică Dragomir 

mihai iosif Dumitru Dragomir Rapid Superliga Mihai Iosif
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 08 Octombrie 2021, 09:30
Data actualizarii: Vineri 08 Octombrie 2021, 09:40

Fostul președinte al LPF îi ia apărarea lui Mihai Iosif. 

După 11 etape scurse din Liga, Rapid ocupă poziția a șaptea, cu 18 puncte.

Cu toate că obiectivul anunțat de Daniel Niculae pentru acest sezon este salvarea de la retrogradare, multe voci îi cer schimbarea lui Miță Iosif după ce giuleștenii nu au mai reușit să câștige de șase meciuri în campionat, mai ales că acesta nu deține licența PRO. 

  • Mihai Iosif

Însă, Dumitru Dragomir este de părere că Rapid are cel mai valoros antrenor din România și că la seria fără victorie a echipei au contribuit ghinionul și greșelile de arbitraj. 

Ce aveți, bă, cu Miță Iosif? Este cel mai bun antrenor din România și tot vor să-l dea afară. E ca o mănușă pentru Rapid. Dacă îl schimbă, dau în scris că Rapid retrogradează. La Rapid, doar Angelescu dictează. Gândiți-vă ce jucători a luat Rapid. Doar fotbaliști de contract, sau cu situații care n-au fost elucidate.

Cu Gaz Metan, i-a pârlit arbitrul. Numai piedici au avut în ultimele cinci etape. La Sepsi, Rapid a fost curățată de arbitru. Nu se poate așa ceva! Au deranjat puțin prin performanțele de la început. Dacă ați cunoaște ce e în spatele cortinei... ai de mine și de mine”, a declarat Dumitru Dragomir la prosport.

Următorul meci al Rapidului va fi cu liderul CFR Cluj, pe stadionul din Mioveni, pe 17 octombrie, de la 20:30, LIVE TEXT pe sport.ro.

Clasamentul Ligii 1 

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!