mihai iosif Rapid sumudica Superliga

Pleacă Mihai Iosif? Antrenorii care au cele mai mari șanse să vină în Giulești

Rapid este într-o perioadă nefastă.
Iosif Pintilie
Data publicarii: Sambata 25 Septembrie 2021, 00:08
Data actualizarii: Sambata 25 Septembrie 2021, 08:57

Giuleștenii sunt gata să îi facă loc unui nou tehnician pe banca Rapidului, după ce, cu Miță Iosif pe bancă, Rapid a obținut doar un punct din ultimele patru meciuri. ProSport anunță că Daniel Niculae și Victor Angelescu lucrează deja la demiterea lui Miță.

Principalul favorit pentru postul de tehnician este Bogdan Andone. Ultima oară la FC Voluntari, Andone a mai stat pe banca Rapidului între iunie 2010 și aprilie 2011, când a fost secundul lui Marius Șumudică. Ca jucător, el a evoluat la rapid între 1996 și 1997, respectiv între 1998 și 1999.

Al doilea pe listă este Marius Șumudică. Antrenorul român a plecat cu scandal de la CFR Cluj, după ce a fost eliminat de Steaua Roșie Belgrad în playoff-ul Europa League, iar Neluțu Varga i-a restricționat accesul în incinta bazei de pregătire. 

Pentru Șumudică, obiectivul este revenirea în Campionatul Turciei. Deși existau zvonuri cum că ar negocia cu mai multe echipe din golf, acesta a declarat că nu este interesat de o experiență în zona arabă. 

Cu toate acestea, tehnicianul român a precizat că oricând s-ar întoarce la echipa sa de suflet, Rapid, doar că, în prezent, nu este momentul oportun pentru o revenire în Giulești.

În final, conducerea Rapidistă îl vede și pe Daniel Pancu drept o soluție bună pentru a reprezenta suflarea giuleștiană. Totuși, disputele pe care acesta le-a avut în timp cu Rapidul îl pun într-o poziție din care pare greu de crezut că el va fi alesul conducerii.

Modifică setările cookies