mihai iosif Dinu Gheorghe Rapid Superliga

Anunț categoric în privința lui Mihai Iosif: ”Nu ajută echipa cu nimic”

Rapid nu se află într-un moment prea grozav.

Iosif Pintilie
Data publicarii: Marti 21 Septembrie 2021, 21:35
Data actualizarii: Marti 21 Septembrie 2021, 21:43

Deținători ai locului secund din campionat timp de mai multe etape, Rapid a căzut pe locul trei, după ce au scos doar un punct în ultimele trei etape. Forma nefastă a echipei a fost remarcată de fanii echipei, care au cerut schimbarea antrenorului.

Printre ei, și Dinu Gheorghe. Acesta consideră că Miță Iosif trebuie schimbat, dacă Rapid își dorește să facă un sezon de excepție. În opinia lui, antrenorul Rapidului este depășit de situație.

  • Anunț categoric în privința lui Mihai Iosif: ”Nu ajută echipa cu nimic”

"Aici e o problemă, ei trebuie să găsească o soluție. Iosif, dacă stă pe bancă, nu scoate un cuvânt sau dă din mâini prin spatele băncii de rezervă, nu ajută echipa cu nimic. Ei trebuie să găsească o soluție aici. Îmi pare rău pentru Iosif, nu are licență Pro, dar ei trebuie să găsească un antrenor. Împreună cu Iosif să se găsească o formulă și să se accepte unul pe altul.

Trebuie să aducă un antrenor care să accepte să fie egalul lui Iosif, să le dai același salariu. Să spui 5.000 Iosif, 5.000 cel care vine. Nu cred că Șumudică vine la Rapid, el dorește altceva. Rapidul e o echipă care se caută, care crește. În vara viitoare va trebui iar restructurată. Ei își fac treaba pentru moment, dar nu sunt de nivelul pretențiilor oamenilor care iubesc Rapidul.

Nico și Angelescu trebuie să găsească o soluție. Echipa are nevoie de un șef în toate momentele. Dacă el e absent de pe marginea terenului, nu e șeful acasă. Nu poate intra în vestiar", a spus Dinu Gheorghe, la Prosport.

Modifică setările cookies