Ilie Dumitrescu, invitatul de lux al CSA Steaua, pentru amicalul cu OFK Belgrad: "Am fost si eu invitat, voi fi prezent. M-a sunat Goerge Ogararu!"

George Ogararu CSA Steaua Bucuresti Ilie Dumitrescu stadion ghencea Liga 2 Ilie Dumitrescu, invitatul de lux al CSA Steaua, pentru amicalul cu OFK Belgrad: "Am fost si eu invitat, voi fi prezent. M-a sunat Goerge Ogararu!"
Iosif Pintilie
Data publicarii: Luni 05 Iulie 2021, 12:08
Data actualizarii: Luni 05 Iulie 2021, 12:33

Stadionul Ghencea va fi inaugurat pe 7 iulie, atunci cand CSA Steaua so OFK Belgrad vor juca un meci amical.

Ilie Dumitrescu va fi invitatul de lux al CSA Steaua. Acesta a fost chemat de George Ogararu la meci si a declarat ca va fi prezent la inaugurarea arenei. La acest eveniment vor participa aproximativ 16.000 de persoane.

"Am fost si eu invitat. Voi fi prezent. M-a sunat George Ogararu si m-a invitat. Este un moment special pentru mine. Acolo am marcat goluri pentru Steaua si echipa nationala.

Este un sentiment unic de cate ori merg in Ghencea. Acolo m-am dezvoltat ca persoana. S-au vandut foarte multe bilete, da, am auzit si eu (n.r. - ca s-au cumparat 10.200 de tichete) si mai este timp. 

Ar fi extraordinar sa se vanda toate bilete, ar fi o satisfactie pentru generatia '86. Cei de la Steaua au pregatit si o surpriza inrteresanta, din ce mi-a zis mie George Ogararu", a spus Ilie Dumitrescu, in direct pe Digi Sport.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!