Ogararu face dezvaluiri in premiera despre situatia Stelei! "In ultima perioada am inteles ca prioritatea numarul unu este asta"

Ogararu face dezvaluiri in premiera despre situatia Stelei! "In ultima perioada am inteles ca prioritatea numarul unu este asta"

Fostul jucator de la Ajax a vorbit despre situatia pe care o intampina la echipa din liga secunda.

Situatia echipei din Ghencea care a promovat in liga secunda la finalul stagiunii trecute a fost lamurita de conducatorul formatiei, George Ogararu, iar acesta a anuntat ca se va ocupa mai mult de cresterea juniorilor talentati. "Ce-a fost mai greu a fost facut, promovarea in liga 2.

Acum din puncte de vedere administrativ lucrurile sunt puse la punct. Iar tinand cont ca la anul nu vom putea promova, acum prioritatea este crearea unei academii pentru juniori. Sunt un pic epuizat dupa ultimele luni. O sa ma axez mai mult pe partea tehnica.

In ultima perioada am inteles ca prioritatea numarul unu este centrul ce copii si juniori si ca e nevoie de mine sa ma implic mai mult acolo. Bogdan Marinescu se va ocupa de partea administrativa la prima echipa. El ocupa aceasta pozitie si inainte sa vin eu aici", a spus George Ogararu.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Inspectorul PRO. Sulina, colțul de rai uitat în cel mai estic punct al UE. Nu există nici măcar dotări minime
BRAT
Modifică setările cookies