csa steaua Clubul Sportiv al Armatei George Ogararu Fotbal intern

„A cerut mărirea propriului salariu!” Acuzații dure la adresa lui Ogăraru făcute de angajații lui CSA Steaua: „Le-a tăiat salariile”

George Ogăraru este acuzat de un fost angajat al lui CSA Steaua.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 01 Septembrie 2021, 17:27
Data actualizarii: Miercuri 01 Septembrie 2021, 17:32

Coordonatorul Centrului de Copii și Juniori al lui CSA Steaua este acuzat de un fost antrenor al clubului, după ce ar fi cerut să li se taie salariile atât antrenorilor, cât și altor nume importante din istoria clubului. Mai mult, lui Ogăraru i se impută faptul că a făcut toate lucrurile de care este acuzat pentru a-și mări propriul salariu, informează ProSport. 

Rodrigo Mușat a vorbit pentru sursa citată, dezvăluind care au fost deciziile luate în cadrul clubului și care au afectat în totalitate bunul mers al lucrurilor. Din dezvăluirile făcute de fostul antrenor de la Centrul de Copii și Juniori reiese și faptul că printre cei cărora li s-au tăiat salariile se află și câștigătorii Cupei Campionilor Europeni din 1986. 

  • „A cerut mărirea propriului salariu!” Acuzații dure la adresa lui Ogăraru făcute de angajații lui CSA Steaua: „Le-a tăiat salariile”

„A cerut mărirea propriului salariu cu 30%!”
 

„În luna iunie toate salariile antrenorilor de la Centrul de Copii și juniori din cadrul CSA Steaua au fost reduse cu 10 la sută. Propunerea a fost făcută de George Ogăraru. Acum câteva zile, același Ogăraru a cerut mărirea propriului salariu cu 30 la sută. A motivat că el a contribuit la promovarea echipei de seniori și că de asta merită. Comisia tehnică i-a refuzat acest lucru.

Am fost și eu acolo, mi-au tăiat și mie din salariu, dar nu e vorba de mine aici, ci de foști mari jucători ai Stelei, glorii ale clubului. Cum să le tai salariile unor oameni ca Bumbescu, Iovan, Teo Anghelini, Vasile Aelenei, Gheorghe Nițu sau Lajos Sătmăreanu? Și pentru ce? Ca să i se mărească salariul lui Ogăraru, o remunerație care și așa e foarte mare!”, a spus Rodrigo Mușat pentru ProSport

Ogăraru, 'retrogradat' din poziția de manager
 

Deși inițial a fost adus la club pe postul de manager general, în luna noiembrie a anului trecut, Ogăraru a fost 'retrogradat' la începutul lunii iulie. Acesta a fost trecut în funcția pe care o ocupă și în prezent, aceea de coordonator al Centrului de Copii și Juniori al clubului. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!