George Ogararu csa steaua Rodrigo Musat Fotbal intern

Ogăraru, replică dură după acuzațiile făcute la adresa lui: „Această persoană minte!”

George Ogăraru a răspuns acuzațiilor care au fost lansate la adresa sa. 

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 02 Septembrie 2021, 18:07
Data actualizarii: Joi 02 Septembrie 2021, 18:08

Coordonatorul Centrului de Copii și Juniori al lui CSA Steaua a fost acuzat de un fost angajat al clubului că a cerut să le fie tăiate salariile angajaților, dar și câștigătorilor Cupei Campionilor Europeni din 1996, totul pentru a-și mări propriul salariu. 

Acuzat de Rodrigo Mușat, fost antrenor al Centrului, a fost cel care a făcut o serie de dezvăluiri despre Ogăraru, iar acum fostul manager al lui CSA Steaua a venit cu o replică. 

  • Ogăraru, replică dură după acuzațiile făcute la adresa lui: „Această persoană minte!”

„Această persoană minte!”
 

„1. Mușat Rodrigo precum și alți doi antrenori, care in acest moment nu mai fac parte din organigrama secției de fotbal a clubului Steaua, au avut contracte scadente la finele sezonului trecut iar comisia tehnică a secției de fotbal alături de conducerea clubului, au decis să nu li se mai prelungească contractul din motive care tin strict de capacitatea lor profesională. Așadar persoana mai sus menționată MINTE, pe lângă multe altele, și când spune că lui i s-a tăiat 10% din salariu. 

2. Tot această persoană MINTE când spune despre domnii Bumbescu, Iovan, Sătmăreanu, Troi că ar fi victime ale unor scăderi salariale. Înțeleg asocierea cu aceste nume pentru a manipula publicul cititor dar acest lucru este cu atât mai josnic și lipsit de bun simț. 

3. Deși am avut ca obiectiv in contract promovarea în liga a doua si am fost foarte implicat pe partea administrativă , nu mi-am asumat niciodată personal această promovare și în niciun caz nu am folosit acest pretext pentru a obține o mărire salarială. O nouă MINCIUNĂ. In schimb am făcut tot posibilul și am reușit sa atrag, din sponsorizări si contracte de publicitate, toate fondurile necesare pentru ca absolut toți membrii echipei de seniori să își primească primele si bonusurile pentru promovare.

4. Suntem bucuroși că am reușit să atragem la Steaua, noi antrenori, tineri, talentați, educați, cu mult bun simț și foarte buni pedagogi. În egală măsură mă bucură faptul că am reușit, împreună cu conducerea clubului, să păstrăm în departamentul de Scouting fostele Legende ale clubului, nume precum Bumbescu, Anghelini, Aelenei, Troi sau Sătmăreanu. 

5. Înțeleg că rezistența la schimbare este foarte mare la fel cum observ și faptul că ascensiunea rapidă din ultima perioadă a secției de fotbal a clubului Steaua naște foarte multă invidie și răutate. Știu că vom primi lovituri din toate direcțiile, cele mai meschine vor fi mereu din interior (eu mi le-am asumat odată cu semnarea contractului) însă nu ne vom opri aici și nu vom face compromisuri. Vom crea o academie de fotbal sustenabilă, bază solidă pentru echipa de seniori a Stelei și pentru echipa națională de fotbal a României, o mândrie pentru toată suflarea stelistă! Asta este promisiunea mea!

6. În ultima perioadă, din ce in ce mai mulți copii aleg Steaua pentru a-și dezvolta pasiunea și pentru îndeplinirea viselor iar acest lucru nu este deloc întâmplător”, se arată în replica lui Ogăraru postată pe contul său de Facebook.  

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!