Gigi Becali Academia FCSB Academia Hagi Superliga

Vestea pe care Gigi Becali o astepta! Rezultat EXCELENT al Academiei FCSB, care urca in topul celor mai bune academii. Cum arata clasamentul FRF

Gigi Becali a declarat in repetate randuri ca va incepe sa puna accentul pe Academia sa de fotbal. 

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 19 August 2020, 12:37
Data actualizarii: Miercuri 19 August 2020, 12:40

Federatia Romana de Fotbal a analizat centrele de copii si juniori din tara, iar in urma rezultatelor s-a ajuns la concluzia ca s-a inregistrat o crestere cu 78% a punctajului fata de anul trecut. 

Proiectul s-a configurat cu ajutorul unei companii olandeze, NMC Bright, care are peste 15 ani de experienta in evaluarea, clasificarea si activitatea de consultanta a academiilor europene. 69 de cluburi participante in competitiile de juniori FRF au fost luate in calcul. 

  • Vestea pe care Gigi Becali o astepta! Rezultat EXCELENT al Academiei FCSB, care urca in topul celor mai bune academii. Cum arata clasamentul FRF

Asa cum era de asteptat, Academia de fotbal Viitorul, a lui Gica Hagi este liderul clasamentului cu 93.42 de puncte dintr-un total de 100, inregistrand o crestere cu doua puncte fata de anul trecut. 

Surpriza vine din partea Academiei FCSB, care a urcat pe locul 2 in topul celor mai bune academii de fotbal, cu 88.18 puncte, inregistrad o crestere cu 16 puncte fata de anul trecut. 

Podiumul este completat de Dinamo, cu 84.86 puncte, cu 10 mai multe decat anul trecut. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!