Varianta de titlu pentru olteni! "Ar face Craiova campioana" Cine este antrenorul care poate aduce trofeul in Banie!

Varianta de titlu pentru olteni! "Ar face Craiova campioana" Cine este antrenorul care poate aduce trofeul in Banie!

Autor: Sport.ro
Marti 16 Aprilie 2019, 08:52

Devis Mangia a fost data afara de CSU Craiova.

CSU Craiova a anuntat ieri despartirea de antrenorul italian Devis Mangia. Dupa o serie de rezultate negative si iesirea din cursa pentru titlu, oficialii olteni au decis sa il numeasca pe banca tehnica pe Corneliu Papura.

Basarab Panduru spune, insa, ca nu Devis Mangia a fost de vina pentru rezultatele Craiovei din ultima perioada, ci calitatea lotului. Fostul jucator le sugereaza oltenilor sa il aduca pe Victor Piturca, antrenor cu care ar putea castiga titlul in sezonul urmator.

"Cand cineva vine acum dupa Mangia e obligat sa ia campionatul. Nu mai poti sa zici locul 4, locul 5. Acum l-ai dat pe Mangia afara, desi eu trag de doua saptamani un semnal de alarma, e cea mai mare greseala, desi, eu acum vad, nici nu l-am dat afara, nici nu a plecat, nici nu i-am reziliat contractul, nu demisia, e prietenul nostru. 

Poate ne trezim cu el saptamana viitoare, dupa un meci. Nu au facut bine ce au facut. Au avut un antrenor bun, dar un antrenor care ar face Craiova campioana e Piturca", a spus Basarab Panduru la Telekom Sport.

Cine ar trebui sa vina antrenor la Craiova?
  Eugen Neagoe
  Victor Piturca
  Mirel Radoi
  Walter Zenga
  Nicolae Dica
 


VIDEO PROTVPLUS.RO

Fostul premier Tudose o acuză pe ministrul Dan: ”Mincinoasă. Agresivă și Incompetentă”
BRAT