Dinamo gregory tade Liga I Superliga

ULTIMA ORA | Dinamo il trimite pe Tade in Turcia! Francezul a venit accidentat in Romania si nu stie cand va putea juca din nou: "Luam in considerare rezilierea"

Mircea Rednic l-a adus pe Gregory Tade sa o ajute pe Dinamo sa se bata pentru Play Off, dar fotbalistul a sosit accidentat in Romania. Pentru Dinamo, Play Off-ul a devenit doar un vis dupa 0-3 cu CFR.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 05 Decembrie 2018, 18:54
Data actualizarii: Miercuri 05 Decembrie 2018, 19:02

Gregory Tade (32 de ani) a venit accidentat la Dinamo. "Cainii" i-au oferit un contract francezului in ciuda problemei sale de sanatate. Astazi, conducerea clubului a decis sa il trimita pe Tade in Turcia, la clinica de specialitate Acibadem.

In Turcia, Tade va fi supus unor investigatii amanuntite, pentru a vedea exact de cat timp are nevoie pentru a reveni pe teren.

Din primele informatii, Tade ar fi suferit o leziune la menisc.

"Gregory Tade pleaca in Turcia la Acibadem pentru a vedea cat de grava este accidentarea de care este deocamdata suspect. Dupa ce vom avea un verdict al doctorilor de acolo, stim ce este de facut.

Daca va fi cazul de operatie, jucatorul va fi operat si vom vedea ce presupune perioada de recuperare, urmand ca intr-un final, in functie de verdictul medicilor, sa luam si o decizie in ceea ce priveste o posibila reziliere amiabila a contractului. Daca lucrurile nu sunt foarte grave, vom continua", a spus David pentru ProSport.

Modifică setările cookies