gregory tade CFR Cluj Dinamo FCSB Gigi Becali Fotbal extern

Fostul jucător al FCSB care l-a acuzat pe Becali că l-a distrus a revenit pe teren după ce își anunțase retragerea

Atacantul trecut pe la CFR, FCSB și Dinamo a revenit în fotbal după ce se retrăsese în ianuarie 2019, la scurt timp de la despărțirea de clubul din „Ștefan cel Mare”.

Kadi Bulgakov
Data publicarii: Sambata 25 Decembrie 2021, 16:38
Data actualizarii: Duminica 26 Decembrie 2021, 17:35

Gregory Tade (35 de ani), atacant trecut pe la CFR, FCSB și Dinamo a revenit pe teren, în această vară, după o pauză de doi ani și jumătate. Atacantul cu dublă cetățenie - ivoriană și franceză - a semnat cu Clyde FC, echipă din al treilea eșalon fotbalistic scoțian, la care a mai evoluat pentru câteva luni în 2009.

În acest sezon, Tade a îmbrăcat deja de opt ori tricoul lui Clyde FC, reușind să ofere două pase decisive, fără a marca.

Clubul Clyde Football Club a fost infiintat acum 144 de ani si isi joaca meciurile de pe teren propriu pe arena Broadwood Stadium din Cumbernauld.

Tade l-a acuzat pe Becali că l-a impiedicat să dea randament maxim la FCSB

La FCSB, atacantul ivorian a jucat 37 de meciuri și a înscris 7 goluri, randament mult sub așteptări.

„Oamenii de genul (lui Gigi Becali) nu sunt benefici pentru fotbal. Singura calitate pe care o are este că plătește jucătorii la zi. 

Respect la el acest lucru. Dar, în afară de asta, este o persoană îngrozitoare când se apucă să vorbească despre fotbal și să critice. N-a dat în viața lui cu piciorul într-o minge și începe să îi judece pe fotbaliști și să îi critice, să manipuleze antrenorii. Ar trebui să tacă din gură și să îi lase pe antrenori și pe jucători să își facă treaba pentru care sunt plătiți.

Regret că nu am jucat bine la Steaua (n.r. – FCSB), dar toată vina îi aparține lui Gigi Becali și firii sale manipulatoare. Mulți fotbaliști au eșuat din cauza lui. Nu îmi amintesc să fi luat vreun titlu de când am plecat eu”, spunea Tade în urmă cu câteva luni.

În paralel cu fotbalul, Tade se mai ocupă și cu promovarea produselor de slăbit.

„Afacerea merge foarte bine. Am fost întotdeauna un jucător care a pus preț pe aspectul fizic, mi-a plăcut mereu să am grijă de corpul meu. Mulți oameni au dificultăți în a se accepta și a trăi în armonie cu ei înșiși, așa că am simțit nevoia să fac ceva ca să îi ajut. Echipa mea are membri în 11 țări, mulți jucători se bazează pe noi pentru nutriția lor și se descurcă excelent”, a mai spus Tade.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!