FCSB Ianis Stoica Liga 1 tavi popescu Superliga

Tavi Popescu este istorie!? El este noua speranță din curtea FCSB-ului

O fostă legendă stelistă, impresionată de noua „perlă” a lui Gigi Becali.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 29 Septembrie 2021, 10:27
Data actualizarii: Miercuri 29 Septembrie 2021, 10:31

Ianis Stoica (18 ani), fiul lui Pompiliu Stoica, a impresionat la ultimul meci al FCSB-ului în campionat, iar Helmut Duckadam este de părere că acesta va ajunge să valoreze mai mult decât Octavian Popescu dacă va continua evoluțiile bune.

Fosta legendă stelistă îl plasează pe Ianis Stoica peste Octavian Popescu, fotbalistul de 18 ani pe care Becali visează să ia 50 de milioane de euro.

„Ianis Stoica e peste Octavian Popescu la ora actuală, prin eficiența sa, prin modul în care joacă. Octavian Popescu a scăzut, iar Ianis Stoica a crescut. Eu am mai spus, în momentul în care un jucător marchează un gol senzațional este numit Messi sau Ronaldo, iar laudele acestea exagerate nu ajută.

Andrei Vlad a fost numit 'Messi al portarilor' după un meci în Liga 1! Depinde cum va gestiona și Ianis Stoica aceste laude. Probabil că îi va crește salariul într-o lună dacă va continua așa, atunci nu trebuie să-i ia valul. Să nu se arunce la cea mai scumpă mașină, trebuie să rămână cu picioarele pe pământ. Eu dau un sfat, pentru binele jucătorilor”, a spus Duckadam, potrivit Digi Sport.

Ianis Stoica (18 ani) are un parcurs extraordinar în acest start de sezon. 

Readus în vară după ce a fost împrumutat la CSM Slatina, Ianis Stoica a reușit să își facă loc în echipa lui Edward Iordănescu. Mijlocașul a înscris cinci goluri în opt meciuri pe care le-a jucat pentru roș-albaștri.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies