GALERIE FOTO Gigi Becali, în lacrimi! Momentul care l-a făcut pe patronul FCSB să plângă în fața mulțimii

Gigi Becali FCSB Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 28 Septembrie 2021, 16:40
Data actualizarii: Marti 28 Septembrie 2021, 17:50

Gigi Becali s-a retras din nou din viața publica și se implică din ce în ce mai mult în viața bisericească.

Patronul FCSB a ajutat pe parcursul vieții la ctitorirea mai multor lăcașe de cult, iar în ultimii ani de zile a contribuit financiar, în totală discreție, la construcția Mănăstirii Pantocrator din Drăgănești, județul Teleorman.

Pe 26 septembrie 2021 a avut loc o slujbă de sfințire a noului lăcaș de cult. În cadrul aceluiași eveniment, Gigi Becali a primit Crucea „Maria Brâncoveanu” pentru mireni, lucru care l-a emoționat până la lacrimi pe patronul FCSB.

În semn de mulțumire pentru contribuția pe care a avut-o la construirea mănăstirii Pantocrator, chipul lui Gigi Becali a fost imortalizat pe peretele lăcașului, iar numele său apare pe piatra memorială pe care au fost enumerați toți cei care au contribuit la ridicarea edificiului.

Gigi Becali vrea să se retragă la mănăstire

„Eu asta îmi doresc, să mă retrag la o mănăstire. Nu ştiu dacă va fi posibil, pentru că fetele mele şi soţia nu prea sunt de acord. Dar ăsta e marele meu vis. Nu acum, tată, nu se pune problema în următorii ani. Peste 10-15 ani, aş vrea să las totul în regulă şi să mă duc acolo. E un loc frumos, liniştit. Şi aş vrea să stau de vorbă cu oamenii. Ce vreau este greu, dar nu imposibil”, spunea Gigi Becali în urmă cu ceva timp.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!