Liga 1

Tamaș, dezvăluiri neașteptate despre motivul pentru care a fost arestat în Israel: „Au zis că am intrat fraudulos în țară!”

Gabriel Tamaș (37 ani) a făcut o mărturisire sinceră despre unul dintre cele mai grele momente ale sale. 

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 30 Octombrie 2021, 12:47
Data actualizarii: Sambata 30 Octombrie 2021, 12:51

Fundașul lui FC Voluntari a oferit recent un interviu în care a vorbit și despre perioada petrecută în Israel și momentul în care a fost arestat. Atunci, Tamaș era jucătorul lui Hapoel Haifa și a fost închis, după ce polițiștii l-au prins băut la volan

„Nu știe nimeni din România ce s-a întâmplat. Nu-i interesează, și-au făcut ratingul și atât. Te prinde băut la volan, în orice țară din lumea asta. Ce-ți face? Te duce, stai 24 de ore, plătești cauțiunea și ai plecat acasă.

Am plătit, cei de la poliție au făcut recurs la alt tribunal. M-au trimis la pușcărie, că n-aveau arest”, a dezvăluit Tamaș. 

„Te arestau dacă ieșeai până la lift!”

În continuarea interviului, fotbalistul a dezvăluit cum a decurs totul, mărturisind că pașaportul și viza de muncă au fost cele care i-au provocat probleme cu justiția din Israel, fiind acuzat de autorități că a intrat în mod fraudulos în țară. Mai mult, acesta a povestit cât de stricte erau măsurile arestului la domiciliu. 

„Avocații poliției au făcut recurs, au zis că nu mă găsesc în calculator și că am intrat fraudulos în țară. S-a făcut abuz de putere. Avocatul nu știa despre ce e vorba, el știa că am intrat cu un pașaport temporar, i-am zis președintelui să nu-mi pună viza de muncă că îmi vine într-o lună pașaportul.

Mie de la pașaport mi s-a tras și că au zis că nu mă mai găsesc în calculator, eu aveam viza pe pașaportul nou.

Mi-au dat o lună și jumătate de arest la domiciliu, n-aveai voie să ieși până la lift, te arestau!”, a continuat fundașul. 

Tamaș, obligat la muncă în folosul comunității

În interviul acordat pentru emisiunea de pe YouTube numită „Fiță cu Adiță” a spus și cum a lucrat în folosul comunității și cât de stricți au fost israelienii. 

„Am făcut două luni de zile muncă în folosul comunității. Mergeam și munceam la spital, strângeam mâncarea pacienților. Le duceam mâncarea, le luam mâncarea, două luni de zile, timp de 8 ore!”, a spus fundașul. 

Modifică setările cookies