Tamaș și Eșanu la un pas de bătaie! De la ce a pornit scandalul și explicația lui Crăciunescu despre decizia arbitrului 

Gabriel Tamas Dinamo fc voluntari mihai esanu Superliga
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 19 Iulie 2021, 22:47
Data actualizarii: Luni 19 Iulie 2021, 23:12

Finalul meciului a fost încins la Dinamo - FC Voluntari. 

În minutul 88, meciul dintre Dinamo și FC Voluntari a avut un moment care a iscat motiv de ceartă între cele două echipe. Echipa ilfoveană a beneficiat de o minge de arbitru, iar Ricardinho a profitat că dinamoviștii nu erau organizați și a înscris.

Eșanu a ieșit nervos din poartă, dar a fost luat în colimatoriu de vetaranul Tamas. Toți jucătorii s-au strâns în jurul celor doi, încercând să îi despartă. Ambii jucători au primit cartonașul galben din partea lui Iulian Dima. Centralul a anulat și golul marcat de FC Voluntari, care ar fi dus scorul la 3-3. 

Decizia lui Dima de a anula reușita a fost aspru judecată de jucătorii ilfoveni, dar Ion Crăciunescu i-a dat credit și a specificat că nu se poate valida un gol marcat dintr-o minge de arbitru.

"Dintr-o minge de arbitru, nu se poate înscrie un gol direct în poartă adversă, chiar dacă atinge solul. Trebuie să fie atinsă mingea de cel puțin doi jucători. La lovitură liberă indirectă, jucătorii trebuie să lase mingea să atingă pământul, iar dacă un jucător introduce mingea in poartă adversă trebuie anulat golul", a declarat Ion Craciunescu la DigiSport Special.

Astfel, Dario Bonetti a început noul sezon pe banca lui Dinamo cu o victorie, grație triplei marcate de Sorescu.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!