”Nu mai există pentru mine!” Tamaș nu mai vrea să audă de Dinamo după ce a fost înjurat de suporteri în ”Ștefan cel Mare”

”Nu mai există pentru mine!” Tamaș nu mai vrea să audă de Dinamo după ce a fost înjurat de suporteri în ”Ștefan cel Mare”

Tamaș s-a arătat extrem de deranjat de atitudinea suporterilor dinamoviști!

La finalul meciului nebun din ”Gropă”, Tamaș a reclamat că a fost înjurat de suporterii dinamoviști și a susținut că nu mai vrea să audă de Dinamo.

Cel mai probabil, atitudinea ostilă pe care fanii dinamoviștii i-au arătat-o lui Tamaș s-a datorat faptului că aceștia s-au simțit trădați în momentul în care fundașul a semnat cu FCSB, clubul patronat de Gigi Becali. Tamaș a fost sub contract cu FCSB în perioada ianuarie 2015 - august 2015, de unde a plecat la Cardiff.

”Am mai spus-o și o spun din nou. Dinamo este o echipa imprevizibila chiar dacă are multe probeleme.

Au înscris prin execuțiile lui Sorescu. Bravo lui, îl felicit.

Fanii dinamoviști mă iubesc (ironic). Tot stadionul mă iubește. Le mulțumesc pentru mesaje. Datorită faptului că m-au încurajat foarte mult suporterii în această seară, nu mai vreau să mai vorbesc de Dinamo. Nu mai există pentru mine”, a spus Gabi Tamaș la finalul meciului Dinamo 3-2 Voluntari.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Un mal de pământ s-a prăbușit peste mai mulți muncitori pe un șantier din Capitală. Doi sunt dispăruți
BRAT
Modifică setările cookies