Gabi Tamas fc voluntari Rapid Superliga

„Banii la zi!” Secretul formei sportive a lui Tamaș! Ce spune despre convocarea la echipa națională

FC Voluntari a învins-o pe Rapid, 1-0, în a zecea etapă a Ligii 1. 

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 24 Septembrie 2021, 22:14
Data actualizarii: Vineri 24 Septembrie 2021, 22:23

După succesul cu Rapid, 1-0, FC Voluntari a reușit a patra victorie consecutivă în Liga 1. Astfel, ilfovenii i-au surclasat în clasament chiar pe giuleșteni, furându-le a treia poziție. 

Însă, pe finalul partidei, elevii lui Liviu Ciobotariu nu au avut o misiune ușoară, după ce arbitrul i-a acordat ușor al doilea cartonaș galben lui Costin pentru tragere de timp.

Gabi Tamaș a vorbit despre succesul Voluntariului din acest sezon și a mărturisit care este secretul evoluțiilor sale solide.  

„A cincea victorie. Ne bucurăm foarte mult, cu toate că am suferit, dar ăsta e fotbalul. Trebuie să știi să suferi. 

Nu pot să spun că i-am dominat, posesia a fost de partea lor. Sper să continuăm tot așa. Nu vreau să comentez arbitrajul că nu sunt în măsură, vor comenta cei din studio. A fost o discuție între Costin și cei de pe banca Rapidului, apoi arbitrul a decis să îi dea roșul. 

Banii la zi, acesta e secretul formei mele.

Noi avem obiectivul de a nu avea emoții la sfârșit de campionat, cum a fost anul trecut”, a declarat Gabi Tamaș la finalul meciului.

De asemenea, fundașul central a vorbit și despre echipa națională a României. Acesta a precizat că dacă Mirel Rădoi va apela la serviciile sale, va răspunde pozitiv convocării. 

„Nu vreau să discut despre echipa națională. Bravo celor de la Federație că încearcă să schimbe generațiile. Sper să îi ajute Dumnezeu cu rezultate. 

Dacă vor avea nevoie de serviciile noastre (n.r.-Cristi Săpunaru), vom fi prezenți. Cred că și Cristi e de aceeași părere cu mine. Cum am schimbat noi o generație, este rândul celeorlalți să ne schimbe pe noi”, a dezvăluit Tamaș. 

Modifică setările cookies