GABI TAMAS ARESTAT | BREAKING NEWS: Hapoel a anuntat ce se intampla cu Gabi Tamas dupa scandalul monstru care i-a adus arestul la domiciliu. Decizia "bossului" echipei

Gabi Tamas are parte de intelegere din partea sefilor lui Hapoel Haifa dupa scandalul monstru creat in Israel.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 27 Martie 2019, 18:32
Data actualizarii: Miercuri 27 Martie 2019, 20:52

Gabi Tamas a aflat astazi ca va fi nevoit sa stea in arest la domiciliu. Un judecator din Haifa a dictat pedeapsa, dupa ce fundasul a fost retinut ieri pentru ca a condus cu peste 200 km/h avand o alcoolemie de trei ori mai mare decat limita legala.

Tamas, iertat de club!


Patronul lui Hapoel Haifa l-a avertizat pe Gabi Tamas inca din momentul semnarii contractului ca nu va tolera vreo aventura bahica a acestuia. Totusi, realitatea e insa alta. Prestatiile avute de Tamas in ultimul an si jumatate in Israel l-a facut un jucator indispensabil echipei, iar Yoav Katz a decis sa treaca cu vederea escapada fundasului.

Un oficial al lui Hapoel Haifa a anuntat ca Tamas va fi iertat.

"Este clar ca nu ne vom putea baza pe serviciile lui pentru meciul urmator, dar speram ca sanctiunea sa nu fie foarte aspra. Daca analizam lucrurile bune si pe cele rele facute de Tamas pentru Hapoel, e usor sa ajungem la concluzia ca cele bune prevaleaza", a spus un oficial al formatiei, citat de cotidianul Libertatea.

Patronul lui Hapoel: E si vina altora


Yoav Katz, patronul lui Hapoel Haifa, spune ca Tamas nu este singurul vinovat pentru incident.

"Este de neinteles cum de cei care il insoteau l-au lasat sa se urce la volan. Jucatorul a gresit, dar au gresit si altii", a spus el.

CITESTE SI

Modifică setările cookies