GABI TAMAS ARESTAT | Ce bolid conducea fundasul in Israel si istoria pasiunii sale pentru masini de viteza! In urma cu 10 ani a facut praf o masina de 150.000 euro

Gabi Tamas a fost arestat in Israel. El a fost urmarit ca in filme de politisti, dupa ce a gonit baut la volan cu peste 200 km/h.

Gabi Tamas a fost arestat in Israel dupa ce a fost prins baut la volan. Mai mult, el conducea cu peste 200 km/h! In urma cu putin timp, un judecator i-a refuzat cererea de eliberare, astfel ca fundasul ar putea ramane timp de 30 de zile in arest. Miercuri, el va aparea din nou in fata curtii!

Ce masina conducea Gabi Tamas


Gabi Tamas a fost prin de politistii israelieni dupa o urmarire ca in filme, relateaza presa locala. El avea o alcoolemie peste dublul limitei legale si conducea cu peste 200 km/h!

Gabi Tamas se afla la volanului unui Mercedes Benz E-Klasse, de peste 50.000 de euro.

Tamas si pasiunea pentru masinile scumpe


Gabi Tamas este recunoscut pentru pasiunea sa pentru masinile scumpe. Precum si pentru cele cu multi cai putere.

La 18 ani, Gabi Tamas conducea un Audi A6. Au urmat apoi un BMW X3 si un BMW X5, pentru ca mai apoi sa sara la un Audi R8 de 150.000 euro!

Tamas a mai avut si un "tanc" Mercedes G-Klasse, de 110.000 euro!

In 2009 si-a facut praf R8-ul


In urma cu 10 ani, pe cand evolua la Dinamo, Tamas si-a facut praf bolidul Audi R8. El a facut accident in drumul catre Brasov, intrand cu masina intr-un sant. Fundasul a scapat nevatamat, dar masina a fost grav avariata.

La 10.000 euro s-a ridicat paguba!

VIDEO PROTVPLUS.RO

Raport Reuters: PRO TV, pe primul loc în topul brandurilor de presă din România. „Domină topul încrederii”
BRAT
Modifică setările cookies