„Fără căpitan, fără președinte, fără nimic!” Tamaș, anunț tranșant la conferința de presă! Ce a spus jucătorul 

Ana-Maria Popescu
Data publicarii: Miercuri 25 August 2021, 12:39
Data actualizarii: Miercuri 25 August 2021, 13:24

Gabi Tamaș (37 ani) s-a răzgândit după ce a fost numit în funcția de președinte-jucător la FC Voluntari. 

La conferința de presă premergătoare meciului cu Chindia din campionat, Tamaș a vorbit despre funcția pentru care fusese propus la club și pe care a ocupat-o de la începutul sezonului, aceea de președinte-jucător. Primarul a fost cel care i-a oferit acest post, iar el a acceptat, însă acum s-a răzgândit, susținând că vrea să se axeze doar pe fotbal. 

„Hai să o lămurim şi pe asta cu preşedintele, că deja mă cam doare capul. Am discutat şi cu Mister acum, am avut foarte multe pe cap. Când mi-a spus domnul primar că ar vrea să fiu preşedintele echipei, eu nu cred că este bine, pentru că foarte multe probleme ajung la mine, nemulţumiri.

  • „Fără căpitan, fără președinte, fără nimic!” Tamaș, anunț tranșant la conferința de presă! Ce a spus jucătorul

Eu deocamdată sunt jucător de fotbal şi până în decembrie pe asta vreau să mă axez. Am în cap să renunţ şi la banderola de căpitan, asta e decizia mea. Vreau să dau totul pe teren în calitate de fotbalistul Gabi Tamaş, fără căpitan, fără preşedinte, fără nimic.

Probabil presiunea prea mare, pentru că ştiţi cum este la un club de fotbal, sunt foarte multe nemulţumiri, despre care eu n-aş vrea să intru în detalii. Mai bine mă axez pe ceea ce ştiu mai bine, pe fotbal, iar în decembrie vom vedea.

Eu, sincer, sunt un băiat sufletist şi nu vreau să intru în spital pentru un club de fotbal. Normal că mă afectează şi pe mine. Nu restanţe financiare, ci alte probleme, mici, mari, ca la toate cluburile, chiar dacă banii sunt la zi. Sunt multe probleme pe care, ca preşedinte, fără să vrei, le afli și nu ai timp”, a spus Tamaș la conferință. 

„Mă gândesc dacă mai continui cu fotbalul sau nu!” 
 

Mai mult, fundașul a dezvăluit că se gândește și la retragerea din fotbal și a spus care este momentul în care urmează să se decidă ce va face cu viitorul său. 

„Vin pe la 8-9 aici, plec pe la 8-9 acasă. Și fotbal cine mai joacă? Mă voi gândi în decembrie dacă voi mai continua fotbalul sau nu. Poate alţii nu se consumă aşa cum mă consum eu. Eu mă consum şi pentru femeia de serviciu. Eu vreau să mă consum la fotbal”, a adăugat jucătorul. 

Start greu de sezon pentru Voluntari 

Ilfovenii nu au cel mai bun start de sezon, cu patru înfrângeri și două victorii în primele șase etape. Echipa lui Ciobotariu se află pe locul 12 în clasament, cu 6 puncte obținute, la egalitate de puncte cu adversarul din următoarea etapă, Chindia Târgoviște și Dinamo. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!