Dinamo Superliga

Suporterii lui Dinamo au inceput din nou investitiile la echipa! Suma uriasa stransa prin proiectul DDB pentru licenta: un fan a dat o treime din pensie

Dinamo are nevoie de aproximativ 180.000 de euro pentru a obtine licenta de Liga 1, iar suporterii au inceput sa stranga bani.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 17 Aprilie 2020, 17:59
Data actualizarii: Vineri 17 Aprilie 2020, 18:02

Dinamo are nevoie de o suma cuprinsa intre 170.000 si 180.000 de euro pentru a obtine licenta pentru Liga 1, iar fanii au reusit sa stranga pana in acest moment 90.000 de euro.

Pe langa suma venita din partea fanilor, Ionel Danciulescu si Florin Bratu vor veni si ei cu un ajutor separat.

Cei din programul DDB (Doar Dinamo Bucuresti) au permis abonatilor sa isi reinnoiasca contributia pe o durata de 1-5 ani, pentru a le permite fanilor sa contribuie financiar cat mai rapid:

"Am facut acest lucru pentru a putea achita repede datoria pentru licenta. Nu e chiar sanatos, dar nu avem de ales. Noi trebuie sa salvam Dinamo", a spus unul dintre fani, potrivit Gazetei.

Un suporter de 64 de ani a donat 236 de lei din pensia de doar 705 lei pe care o are. 

"S-ar rupe ceva din mine daca s-ar autodesfiinta Dinamo", a declarat Cenca Dionisie, potrivit sursei citate.

Ionel Danciulescu si Florin Bratu si-au scos la bataie cateva din trofeele, medaliile si tricourile pe care le au. Danciulescu a pus la dispozitia fanilor mai mult de 10 obiecte care vor fi folosite pentru a strange bani, in timp ce Bratu va dona mai multe tricouri din colectia personala.

Modifică setările cookies