Negoita, lovit din toate partile! Cornel Dinu il ataca pe patronul lui Dinamo: "E Nevoita, nu Negoita!" 

Negoita, lovit din toate partile! Cornel Dinu il ataca pe patronul lui Dinamo: "E Nevoita, nu Negoita!" 

Cornel Dinu a lansat un atac dur la adresa patronului de la Dinamo, Ionut Negoita. 

Legenda lui Dinamo il critica pe Negoita, care se plange de problemele economice, desi gruparea din Stefan cel Mare a avut profit in ultimii 7 ani. 

Intr-o interventie la Digi Sport, Cornel Dinu i-a schimbat numele patronului lui Dinamo, sustinand ca acesta ar fi investit mult mai putin de 10 milioane de euro la club. 

"Mana intinsa care nu cere nu primeste pomana. Nu e Negoita, e Nevoita. Cerseste pomana. O fi bagat 2-3 milioane de euro la inceput, cu coaforul, dar nu 10. Numai din vanzarea jucatorilor a scos vreo 14 milioane. 

Imi spunea un grec acum doi ani de zile, unul care aducea jucatori la Dinamo, ca societatea este sanatoasa, cu profit anual de 1 milion de euro. Din 2013 si pana acum a fost profit la Dinamo. 

Este adevarat ca Negoita, cand a preluat Dinamo, a avut o mostenire grea, dintr-o neglijenta infioratoare, pentru ca totul s-a lasat pe mana directorului economic, care e acum la societatea lui Borcea. Banii pe care Negoita i-a bagat la inceput au fost foarte putini, o echilibristica financiara, apoi societatea a adus profit", a declarat Cornel Dinu la Digi Sport. 

VIDEO PROTVPLUS.RO

La Blaj, lumea a așteptat în ploaie să se vaccineze, peste așteptările autorităților
BRAT
Modifică setările cookies