Ionut Negoita Cornel Dinu Dinamo Superliga

Negoita, lovit din toate partile! Cornel Dinu il ataca pe patronul lui Dinamo: "E Nevoita, nu Negoita!" 

Cornel Dinu a lansat un atac dur la adresa patronului de la Dinamo, Ionut Negoita. 

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 16 Aprilie 2020, 22:02
Data actualizarii: Joi 16 Aprilie 2020, 22:03

Legenda lui Dinamo il critica pe Negoita, care se plange de problemele economice, desi gruparea din Stefan cel Mare a avut profit in ultimii 7 ani. 

Intr-o interventie la Digi Sport, Cornel Dinu i-a schimbat numele patronului lui Dinamo, sustinand ca acesta ar fi investit mult mai putin de 10 milioane de euro la club. 

"Mana intinsa care nu cere nu primeste pomana. Nu e Negoita, e Nevoita. Cerseste pomana. O fi bagat 2-3 milioane de euro la inceput, cu coaforul, dar nu 10. Numai din vanzarea jucatorilor a scos vreo 14 milioane. 

Imi spunea un grec acum doi ani de zile, unul care aducea jucatori la Dinamo, ca societatea este sanatoasa, cu profit anual de 1 milion de euro. Din 2013 si pana acum a fost profit la Dinamo. 

Este adevarat ca Negoita, cand a preluat Dinamo, a avut o mostenire grea, dintr-o neglijenta infioratoare, pentru ca totul s-a lasat pe mana directorului economic, care e acum la societatea lui Borcea. Banii pe care Negoita i-a bagat la inceput au fost foarte putini, o echilibristica financiara, apoi societatea a adus profit", a declarat Cornel Dinu la Digi Sport. 

Modifică setările cookies