"Iubim Dinamo, dar suntem siguri ca e Dinamo?" Avertismentul lansat suporterilor alb-rosii! Detaliul nestiut care poate ingropa totul: "Chiar daca obtin licenta, mai exista asta!"

Un fost mare dinamovist a vorbit despre situatia de la club.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 15 Aprilie 2020, 12:37
Data actualizarii: Miercuri 15 Aprilie 2020, 12:39

Fostul mare dinamvist, Danut Lupu, a vorbit despre situatia de la Dinamo si lauda gestul suporterilor, care au strans 70 de mii de euro pentru a ajuta clubul. Acesta spune ca jucatorii sunt neplatiti de 3 luni si chiar daca se vor obtine banii pentru licenta, situatia la echipa ramane la fel de dezastruoasa.

"Stiti care e problema, jos palaria pentru suporteri. Imprumuta iarasi clubul, de ce? Ca sa ramana domnul Negoita patron? Eu chiar as fi vrut sa le explic, iubim Dinamo, dar suntem siguri ca e Dinamo? Suporterii simt lucrul asta, dar realitatea ar putea sa fie cu totul si cu totul alta. Chiar daca platesc licenta, au 3 luni de cand nu au salariile platite jucatorii. Negoita o sa zica, stati asa putin, imi mai trebuie 300 de mii sau 400 de mii de euro pentru ca trebuie sa platesc salariile. 

Eu imi doresc sa ia oricine clubul, nu ma intereseaza cine, dar nu va lua nimeni. Pentru ca mai e o problema care nu a fost pana acum. Oricine va dori sa cumpere Dinamo, va trebui sa ia si suporterii", a declarat Danut Lupu, la PRO X.

Modifică setările cookies