"Sunt jucatori interesanti la Dinamo!" Iordanescu a vorbit despre transferurile de la CFR Cluj si plecarea lui Omrani 

Edward Iordanescu (42 ani) a vorbit despre perioada de mercato din iarna si planurile sale la CFR Cluj. 

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 29 Decembrie 2020, 17:04
Data actualizarii: Marti 29 Decembrie 2020, 17:05

Antrenorul lui CFR Cluj a comentat informatiile aparute conform carora campioana e interesata de fotbalistii lui Dinamo, care nu ar mai fi dispusi sa ramana la echipa din cauza situatiei delicate.

"Am citit si eu informatiile, deocamdata nu e nicio plecare oficiala. Ce pot spune, nominal mi-e greu sa ma pronunt. A fost o perioada grea, incarcata, un calendar greu, pe care mi l-am asumat. La nivel de competitie interna, lucrurile au fost extraordinar de bune.

Imi doresc jucatori cu profil ofensiv, care sa ne ajute sa schimbe aspectul jocului. Sunt jucatori foarte interesanti la Dinamo, piata e ofertanta, ramane de vazut si ce situatii au. 

Eu sunt echilibrat, matur si constient, inteleg ca lucrurile nu se pot schimba de pe o zi pe alta, sunt create deja automatisme, repere, impulsuri. Se vor face paralele intre perioada lui Dan Petrescu. 

De dragul impactului, nu vreau sa schimb lucrurile in mod dramatic. Sa poti schimba profilul unei echipe, trebuie sa schimbi si profilul jucatorilor. 

La fundasi centrali avem 6, e posibil sa mai plece unul. E greu sa mai aducem pe zona asta. Pe 2 avem reunirea, am avut calendar incarcat", a spus Edward Iordanescu pentru Digi Sport.  

 

"Nu e inchisa varianta prelungirii!" 

 

In ceea ce il priveste pe Billel Omrani, despre care s-a scris ca nu vrea sa mai revina la echipa si ar incerca sa plece pe gratis in iarna, Iordanescu a raspuns evaziv. 

"Nu este nimic clar, nu e inchisa varianta de prelungire. Eu imi doresc sa avem jucatori pe care sa ne bazam pe termen mediu-lung, sa fie cu mintea la echipa, sa ne bazam pe ei. Exista si o saturatie din anumite puncte de vedere, un confort, care intervine", a adaugat antrenorul campioanei Romaniei. 

Modifică setările cookies