Sumudica l-a sunat pe Dragomir in timp ce negocia cu Becali! Motivul pentru care a refuzat sa semneze cu FCSB: "Nici nu ar trebui sa spun asa ceva!"

Marius Sumudica Dumitru Dragomir FCSB Gigi Becali Superliga Sumudica l-a sunat pe Dragomir in timp ce negocia cu Becali! Motivul pentru care a refuzat sa semneze cu FCSB: "Nici nu ar trebui sa spun asa ceva!"
SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 23 Mai 2021, 22:14
Data actualizarii: Duminica 23 Mai 2021, 22:18

Marius Sumudica a fost aproape sa semneze cu FCSB!

Sumudica a fost prima optiune a lui Gigi Becali dupa ce Toni Petrea a anuntat ca nu va mai continua pe banca FCSB-ului din sezonul urmator. Patronul a negociat cu fostul antrenor al lui Rizespor, iar la scurt timp a anuntat ca s-a inteles cu el in proportie de 99%. 

Ulterior, antrenorul a declarat ca a refuzat propunerea lui Becali, iar patronul a dezvaluit ca nu s-au inteles dupa ce Sumudica a vrut sa mearga la FCSB cu tot staff-ul sau, iar finantatorul nu era de acord sa renunte la Neubert. 

Dumitru Dragomir a dezvaluit ca a tinut legatura cu tehnicianul pe parcursul negocierilor. Fostul sef al Ligii a spus ca mai exista un motiv pentru care Sumudica a refuzat, declaratia lui Becali in care spunea ca l-a imprumutat cu 10 000 de euro. 

"Sumudica m-a sunat cu o zi inainte sa ia decizia in cazul FCSB. Mi-a zis: 'Taticu'... el asa imi zice, fiindca e un baiat foarte recunoscator in cariera. Mi-a cerut parerea. I-am zis: 'Du-te la Becali, ca nu intra peste tine daca ai rezultate bune'. El mi-a raspuns: 'Nu mi-e frica, ma inteleg eu cu el'. Au trecut vreo 8-10 ore, ma suna iar. Nici nu ar trebui sa spun asa ceva, dar hai ca le spun. 

Si-mi zice: 'Taticu, mi-a cerut 10.000 de euro, pe care i-am cerut eu de la el pentru o colega a neveste-mii, care era bolnava'. Asta l-a deranjat pe Sumudica, care stim cu totii ca nu sta rau cu banii. Asta a fost scanteia pentru refuz. A doua scanteie a fost problema cu stafful. 

Era aproape 100% dus la FCSB, dar a avut un soc cand a vazut ca Becali ii refuza oamenii. Sumudica e un fel de Becali, nu-i sufli prin fata, are o personalitate iesita din comun", a spus Dragomir pentru Realitatea Sportiva. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!