"Structura de amatori!" Geraldo Alves ii critica DUR pe spaniolii de la Dinamo! Ce spune despre decizia jucatorilor straini de a pleca

Situatia de la Dinamo continua sa fie critica, spaniolii nu s-au tinut de cuvant, iar banii promisi nu au intrat. 

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 25 Noiembrie 2020, 11:40
Data actualizarii: Miercuri 25 Noiembrie 2020, 12:00

Geraldo Alves (40 ani) a comentat situatia de la Dinamo, care a ramas fara staff medical dupa ce acestia si-au dat demisiile din cauza ca nu au fost platiti la timp. Jucatorii straini adusi in vara de spanioli vor sa isi depuna memorii pentru a pleca in iarna de la club. 

Campion cu Astra in sezonul 2015/16, Alves i-a numit pe investitorii spanioli amatori pentru modul in care au gestionat situatia clubului.

"E o situatie foarte trista, mai mult pentru jucatorii dar si pentru fanii lui Dinamo. Eram si eu increzator ca s-ar putea schimba lucrurile cu noii investitori, dar din pacate, eu cred ca nu au venit persoane serioase, iar clubul plateste. 

Am auzit de unii dintre ei ca nu mai accepta situatia si au fost pacaliti. Imi pare foarte rau de imaginea pe care si-au facut-o despre Romania. Cred ca iau masura corecta, nu se poate sa joci si afara din tara ta pentru nimic. 

Trebuie planificata de la inceput a doua jumatate de campionat, se vor baza pe jucatori tineri probabil. Asta e situatia, trebuie sa se achite platile in primul rand, altfel nu putem vorbi nici de jumatatea de sezon pe care o mai are. 

E o structura de amatori, unde nici nu mai vorbim despre bani, de obicei, aici in Romania se intarzie. Dar conditiile, au ajuns, din punctul meu de vedere, intr-o situatie foarte slaba", a spus Geraldo Alves la PRO X. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!