Liga 1

"Asta va fi primul pas in decembrie!" Ioan Andone, declaratie transanta cu privire la viitorul lui Dinamo! Fostul antrenor al "cainilor" ii face praf pe spanioli

Nu se mai opresc problemele pentru echipa din Stefan cel Mare.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 25 Noiembrie 2020, 10:44
Data actualizarii: Miercuri 25 Noiembrie 2020, 10:48

Clubul este foarte aproape de faliment si de luni bune investitorii spanili nu au venit cu niciun ban pentru echipa. Dinamo a pierdut deja doua antrenamente pentru ca nu mai are staff medical, iar situatia este catastrofala. Echipa risca sa fie chiar depunctata daca nu-si va plati o parte din datorii. 

Ioan Andone nu vede un viitor pentru fosta sa echipa, iar actualul oficial al FC Voluntari este de parere ca in luna decembrie, fotbalistii "cainilor" vor incepe sa-si depuna memorii.  

"Nu le convin conditiile de acolo, ca nu poti sa stai neplatit luni de zile numai cu promisiuni. Nu sunt de inteles si nu stiu ce planuri a avut grupul de spanioli, care a venit aici, ce a vrut sa faca cu echipa Dinamo. E clar ca au fost niste amatori. Nimeni nu a crezut, nu ai 10 milioane de euro, dar ai cinci... Poate ca iti trebuie mai mult de 10 la ce e la Dinamo. 

Nu au avut un plan clar, au venit fara bani, au crezut ca primesc bani imprumut sau nu stiu cum, de unde vin ei, ca nu poti sa faci fotbal fara bani. Nu poti sa faci datorii la infinit. E un club dezorganizat, un club fara stapan, asta e Dinamo. Falimentul, nu, insolventa e prima data. 

Pentru el e gata (n.r. Cosmin Contra) pentru ca ei mint (n.r. conducerea spaniola). Ca antrenor nu te mai poti prezenta in fata jucatorilor continuu, tu iti faci antrenamentul, dar jucatorii te intreaba cand le vin salariile. Tu ca antrenor dai din umeri si nu ai nicio solutie. Sa intrebam conducerea. Pai, si o intrebam de trei luni de zile si vezi ca... 

Sunt convins ca toti jucatorii straini isi vor depune memorii, sa devina liberi, asta e clar. Asta va fi primul pas in decembrie", a declarat Ioan Andone pentru Telekom Sport. 

Modifică setările cookies