Mircea Rednic Dinamo Nicolae Badea Superliga

Se întoarce Mircea Rednic la Dinamo? Există însă un "obstacol"

Mircea Rednic se poate întoarce pe banca tehnică a lui Dinamo. 

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 16 Septembrie 2021, 17:35
Data actualizarii: Joi 16 Septembrie 2021, 17:50

Dinamo a rămas fără antrenor după doar opt etape. Umilința din campionat cu FCSB, 0-6, l-a făcut pe Iuliu Mureșan să renunțe la serviciile lui Dario Bonetti. Această decizie l-a deranjat pe tehnicianul italian care a transmis că s-a simțit folosit de conducerea clubului din Ștefan cel Mare. 

După plecarea lui Bonetti, Mureșan l-a contactat pe Ilie Poenaru, dar fostul antrenor al Academicii Clinceni a anunțat la Ora Exactă în Sport, la PRO X, că negocierile cu Gaz Metan Mediaș au prioritate. 

  • Mircea Rednic negociacă cu Dinamo! Nicolae Badea încearcă să-l convingă să revină în Ștefan cel Mare

Mircea Rednic la Dinamo? Episodul din 2013 cu Mureșan 

Potrivit prosport, Nicolae Badea a preluat frâiele și i-a solicitat lui Mircea Rednic o întâlnire pentru a-i propune să o preia pe Dinamo. Conform aceleași surse, Iuliu Mureșan nu l-a convocat la o discuție pe fostul internațional român din cauza colaborării pe care au avut-o la CFR, în 2013, când președintele de atunci al clujenilor, pentru a aplana un conflict, i-a luat apărarea lui Ricardo Cadu și a preferat să renunțe la Rednic. 

Ultima aventură a lui Rednic pe banca tehnică a fost la Viitorul Constanța, când după doar 4 luni și 17 meciuri, Gică Hagi l-a demis. Pe Dinamo a mai pregătit-o în patru rânduri: iulie 2006 - septembrie 2007, iulie 2008 - iunie 2009, mai 2015 - mai 2016 și octombrie 2018 - iulie 2019. 

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies