EXCLUSIV Cluburile încearcă să profite de situația delicată de la Dinamo? ”Au fost și oferte ridicole”

Dinamo oferte dinamo Razvan Zavaleanu Superliga Jucătorii lui Dinamo.
Daniel Anghel
Data publicarii: Miercuri 15 Septembrie 2021, 16:47
Data actualizarii: Miercuri 15 Septembrie 2021, 18:15

Dinamo nu trece prin cea mai bună perioadă din punct de vedere sportiv. Are cinci înfrângeri consecutive, fără gol marcat, și a ajuns pe locul 14 în Liga 1.

Administrativ, lucrurile nu stau chiar așa de rău. ”Restabilim lucrurile încetul cu încetul”, spune Răzvan Zăvăleanu, administratorul judiciar al lui Dinamo, care transmite un mesaj către cluburile care încearcă să profite de situația delicată din ”Ștefan cel Mare”. 

„Faptul că lucrurile sunt sub control și faptul că nu mai auziți nimic de faptul că nu sunt salarii neplătite și faptul că e liniște, cred că sunt niște vești bune. Probabil că o să mai aducem un jucător sau doi.

Ideea este că Dinamo nu este în genunchi, nu trebuie să cedeze la orice încercare a unora de a-și crea niște avantaje. Cine vrea să-l cumpere pe Sorescu sau pe oricare dintre jucători va trebui să plătească sumele corespunzătoare valorii acestora, nu să încerce să profite de așa-zisa situație dificilă a lui Dinamo. Nu e Dinamo în acea situație pe care și-ar dori-o toți. Restabilim lucrurile încetul cu încetul. Procedural, totul funcționează foarte bine.

”Oferte ridicole” pentru jucătorii lui Dinamo: ”Evident că le-am respins din start”

 

Se spune de fiecare dată că e dezastru la Dinamo, că e în groapă, dar nu e adevărat. Sunt niște minciuni ale celor care vor să profite, să pună mâna pe jucători la prețuri cât mai mici. De altfel, mi s-a zis ”Dă-mi-l, domne, cu cât îți dau, că sunteți aproape în faliment”. Nu e cazul! E o prostie și o minciună. Avem discuții cu potențiali investitori. Eu am convingerea că, din punct de vedere administrativ, lucrurile vor funcționa. Lucrurile se stabilizează.

Au fost și oferte ridicole, e adevărat. Evident că le-am respins din start. Le-aș transmite tuturor să nu-și mai permită să vină să facă oferte absolut neserioase pentru că nici nu o să îi băgăm în seamă. Să vină și să oferteze la valoarea jucătorului!”, a spus Răzvan Zăvăleanu, pentru PRO TV și www.sport.ro.

Dinamo are șase puncte după primele opt etape din Liga 1. Doar Gaz Metan și Academica Clinceni, cu patru, respectiv două puncte, stau mai rău în clasament.

Pentru ”câini” urmează un alt test dificil, pe teren propriu, împotriva celor de la FC Botoșani, echipă care ocupă locul trei în Liga 1, cu 17 puncte, la egalitate cu Rapid. Pe banca echipei va sta ”interimarul” Sorin Colceag.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!