Mihai Stoica Dinamo FCSB - Dinamo Superliga

Mihai Stoica explică de ce scorul a căpătat proporții în FCSB - Dinamo: ”Ne-au servit-o! Au făcut ciudat echipa”

Mihai Stoica a fost surprins de alegerile lui Dario Bonetti din meciul FCSB - Dinamo, încheiat cu victoria vicecampioanei, scor 6-0. A fost cea mai dură înfrângere a ”câinilor” din istoria derby-ului.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 15 Septembrie 2021, 17:52
Data actualizarii: Miercuri 15 Septembrie 2021, 17:57

Managerul general al celor de la FCSB a comparat meciul de pe Arena Națională cu cel de la Cluj, pierdut de echipa lui Edi Iordănescu, scor 4-1.

„Ambele rezultate, și cu CFR, și cu Dinamo, sunt mincinoase. La Cluj, dacă ar fi marcat Vinicius la 0-0, se juca altceva. Noi n-am făcut o primă repriză proastă cu CFR, dar toate au fost împotriva noastră.

Bonetti i-a surprins pe cei de la FCSB: ”Ei au făcut ciudat echipa”

 

Cu 10 minute înainte de meci, a început o ploaie torențială, care ne-a dezavantajat, noi nu avem o echipă de luptă. S-a accidentat și Tănase, o pierdere foarte mare, ne-am pierdut practic gogleterul de anul trecut și cel mai important jucător al nostru.

Iar rezultatul cu Dinamo... poate e conform cu ce s-a întâmplat în teren, dar ei au făcut ciudat echipa. Nu-i dau eu sfaturi lui Bonetti, dar să joci cu Andrei Radu fundaș dreapta când el e fundaș stânga, cu Amzar, un copil, contra lui Cordea... A riscat. M-a surprins și absența lui Bani.

Torje era clar că joacă, pentru că reprezintă ceva pentru Dinamo. Oricum, ne-au servit-o! Noi, față de meciul cu CFR, să nu uităm că i-am avut pe Keșeru, pe Vali Gheorghe, despre care s-a vorbit prea puțin, dar care a jucat excepțional și până la gol”, a spus MM Stoica, la Digi Sport.

FCSB a profitat de pasul greșit făcut de liderul CFR Cluj, care a pierdut la Botoșani, și s-a apropiat la nouă puncte de primul loc. Echipa lui Edi Iordănescu a rămas, însă, în zona play-out-ului, cu 12 puncte. 

Pentru FCSB urmează meciul cu FCU Craiova, din Bănie.

Modifică setările cookies