Cristiano Bergodi Dinamo Superliga

Dinamo a contactat tot un antrenor italian. Motivul pentru care Bergodi i-a refuzat pe „câini”

Cristiano Bergodi a fost alegerea conducerii lui Dinamo după plecarea lui Dario Bonetti. 

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 15 Septembrie 2021, 10:13
Data actualizarii: Miercuri 15 Septembrie 2021, 10:25

După umilința cu FCSB, din a opta etapă a Ligii 1, 0-6, Iuliu Mureșan a decis să îl demită pe Dario Bonetti de pe banca tehnică a lui Dinamo. Tehnicianul a rezistat doar opt etape în Ștefan cel Mare, iar la plecare a mărturisit că s-a simțit folosit de conducerea „câinilor”. 

Cu toate acestea, Dinamo s-a orientat tot spre un antrenor italian. Potrivit prosport, Nicolae Badea l-a contact pe Cristiano Bergodi pentru a-l convinge să se implice în proiectul clubului din Ștefan cel Mare. Însă mutarea a picat din cauza pretențiilor financiare ale fostului tehnician al Universității Craiova. 

  • Dinamo a contactat tot un antrenor italian. Motivul pentru care Bergodi i-a refuzat pe „câini”

Iuliu Mureșan mai are două variante de antrenori care au pregătit-o pe Dinamo în trecut: Mircea Rednic și Vasile Miriuță. Rednic este dorit de acționarii DDB, în timp ce Miriuță este pe placul lui Mureșan datorită colaborării pe care au avut-o la CFR Cluj. 

Greșelile lui Bonetti și dorința suporterilor 
 

Alexandru Conovaru, membru DDB, a declarat la Ora Exactă în Sport, la PRO X, că l-ar prefera pe Mircea Rednic la cârma lui Dinamo. Totodată, suporterul acționar a mărturisit motivele pentru care crede că Dario Bonetii a fost demis de la clubul din Ștefan cel Mare după doar două luni.  

„Mircea Rednic poate să fie surprinzător. În momentul acesta, dezamăgirea suporterilor este foarte mare, există tentația să te indepartezi de echipă decât să te apropii. Rednic dacă ar veni, ar crea o emulație în jurul echipei. Noi nu așteptam rezultate, am început acest sezon asumandu-ne că avem un lot de copii, cu un lot de Liga 2, care încearcă să supraviețuiască. Cu plombele acestea, pe care toți îi critică după un singur meci, că sunt bătrani, că nu aleargă, nouă ne trebuia niște calmitate. Pe mine mă bucură venirea lui Torje, a lui Cosmin Matei. Mi-ar plăcea ca Mircea Rednic să fie noul antrenor al echipei.

Nu există o nemulțumire pentru Dario Bonetti, dar dupa ce iei bataie cu 0-6 în meciul cu eterna rivală. Nu se aștepta nimeni la Dario să facă minuni, dar nici sa nu aibă nicio reacție când Filip a fost eliminat și sa nu faci nicio schimbare și după pauză să bagi un atacant. Probabil de aici au început aceste nemulțumiri, el are acea aura de la 'minunea de la Liberec'”, a declarat Alex Conovaru.  

Modifică setările cookies