Dinamo andreas mihaiu Superliga

Încă o veste proastă pentru Dinamo! Un jucător s-a accidentat la antrenament: ”Riscă să stea toată toamna”

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 15 Septembrie 2021, 18:23
Data actualizarii: Miercuri 15 Septembrie 2021, 18:29

Dinamo primește încă o veste proastă. Un jucător s-a accidentat la antrenament și va fi indisponibil în următoarea perioadă.

Este vorba despre Andreas Mihaiu, care a evoluat în șase dintre primele opt partide ale lui Dinamo din acest sezon. După o sesiune fizică, extrema dreaptă a suferit o ruptură la mișchii gemeni. Staff-ul medical i-a aplicat o proteză pentru a-i ține piciorul fix.

Probabil, după o investigație mai amănunțită, antrenorii lui Dinamo vor afla exact cât va lipsi tânărul jucător de la Dinamo. ”Riscă să stea toată toamna”, spun oficialii clubului, potrivit GSP.ro.

Dinamo nu poate conta în următoarele două partide din campionat nici pe Steliano Filip, care a primit direct cartonașul roșu în meciul cu FCSB și a primit două etape de suspendare.

”Câinii” au șase puncte după primele opt etape din Liga 1. Doar Gaz Metan și Academica Clinceni, cu patru, respectiv două puncte, stau mai rău în clasament.

Pentru ”câini” urmează un alt test dificil, pe teren propriu, împotriva celor de la FC Botoșani, echipă care ocupă locul trei în Liga 1, cu 17 puncte, la egalitate cu Rapid. Pe banca echipei va sta ”interimarul” Sorin Colceag.

Modifică setările cookies