VIDEO EXCLUSIV Ilie Poenaru, între Dinamo și Gaz Metan Mediaș! Dezvăluirile antrenorului 

Invitat telefonic la Ora Exactă în Sport, la PRO X, Ilie Poenaru a confirmat negocierile cu Dinamo și Gaz Metan Mediaș. 

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 15 Septembrie 2021, 12:17
Data actualizarii: Miercuri 15 Septembrie 2021, 12:46

Ilie Poenaru era cel mai longeviv antrenor din Liga 1 din acest sezon, tehnicianul era pe banca Academicii Clinceni din ianuarie 2018. Însă acest titlu nu îi mai aparține de miercuri, 15 septembrie, acesta anunțând oficial că își reziliază contractul cu gruparea ilfoveană. 

Poenaru nu duce lipsă de oferte. Imediat că au aflat că nu o va mai pregăti pe Clinceni, cei de la Dinamo și Gaz Metan Mediaș l-au abordat pentru a-i oferi un post pe banca tehnică. Cu toate că și-ar dori să colaboreze cu Iuliu Mureșan, antrenorul a mărturisit că negocierile cu medieșenii au prioritate, având în vedere că au fost primii care l-au contactat. 

Poenaru: „În fucție de ce voi discuta cu cei de la Mediaș le voi da un răspund celor de la Dinamo”
 

„Este mult adevăr, ieri am avut o discuție cu domnul Iuliu Mureșan, căruia vreau să îi mulțumesc pe această cale, mi-ar fi făcut o deosebită plăcere să lucrez cu dânsul, dar pentru că am coloană vertebrală i-am spus dânsului că primează o discuție cu Gaz Metan. În fucție de ce voi discuta cu cei de la Mediaș, le voi da un răspuns celor de la Dinamo

Nu neapărat că refuz, îmi doresc la Dinamo. Eu 60-70% din lotul lui Dinamo, am lucrat cu ei. Sunt un om care are principii, nu vreau să fiu genul de om care se plimbă dintr-o parte în altă. 

La Mediaș sunt jucători cu care eu am lucrat, pe care îi cunosc destul de bine, cu experiență, care se pliază pe principiile mele. La Mediaș sunt jucători cu experiență care pot să se adapteze foarte repede la principiile mele”, a declarat Ilie Poenaru la Ora Exactă în Sport, la PRO X. 

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies