Dinamo fc voluntari Ilie Dumitrescu Superliga Marea hibă a lui Dinamo, identifica de Ilie Dumitrescu! Ce spune despre fundașii lui Bonetti

Marea hibă a lui Dinamo, identificată de Ilie Dumitrescu! Ce spune despre fundașii lui Bonetti

Toate fazele de la Dinamo - Votuntari sunt AICI.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 19 Iulie 2021, 21:23
Data actualizarii: Luni 19 Iulie 2021, 21:44

Dinamo și Voluntari au terminat prima repriză la egalitate, 1-1. Ilie Dumitescu a declarat că se aștepta ca fundașii centrali folosiți de Bonetti să aibă probleme și că Esanu a fost salvatorul dinamovistilor în prima parte a meciului. 

"Era clar că acest cuplu de fundași centrali să fie ezitant pe început de joc. Au fost probleme între Ceretu și Dudea la primul gol. Eseanu o ține pe Dinamo în meci, a fost ocazie importantă a lui  Rață, unu contra unu. Contează foarte mult experiență lui Sorescu, mi-a plăcut și Moldoveanu.

Au avut reacție, dar Esanu a avut un rol extrem de important în prima repriză", a declarat Ilie Dumitrescu la DigiSport Special. 

De aceeași părere a fost și Marius Niculae. Fostul vârf al dinamovistilor a remarcat că Sorescu putea judecă mai bine un alt contraatac al "câinilor".

"A mai fost un contraatac la Sorescu, de 2 contra 1, când nu i-a păsat lui Bani. Trebuia să între în careu, să îl elibereze pe Bani", a dezvăluit Marius Niculae. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!