Dinamo Adrian Mihalcea Liga 1

Saptamana si SCANDALUL la Dinamo! Revolta in vestiarul 'cainilor'! Jucatorii l-ar contesta pe Mihalcea dupa DEZASTRUL din primul meci

Problemele se tin lant de Dinamo, iar acum ar fi aparut un nou scandal in vestiar. 

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 22 Iunie 2020, 19:18
Data actualizarii: Luni 22 Iunie 2020, 19:19

Jucatorii nu ar fi multumiti de numirea lui Adrian Mihalcea, motiv pentru care s-ar fi pornit o adevarata revolta in vestiarul lui Dinamo, noteaza Gazeta Sporturilor. 

Liderii revoltei ar fi Straton si Rauta, cei care l-ar acuza pe antrenor pentru modul in care a ales echipa pentru meciul cu Sepsi, incheiat 3-1. Cei doi jucatori nu au prins niciun minut cu Sepsi, insa s-ar fi facut auziti in vestiar. 

"Capii razvratitilor au fost Straton si Rauta, care e finul lui Dan Nistor. Nu i-au reprosat direct in fata lui Mihalcea, dar Adi a auzit ce s-a intamplat in cabina si nu i-a cazut deloc bine. Si asa el e intr-o postura foarte delicata acolo. Nimeni nu il asculta, lotul e impartit in 3 tabere. Are o misiune imposibila!", ar fi spus o sursa din apropierea clubului pentru Gazeta. 

 

Fabbrini, luat la tinta in vestiar 

 

De asemenea, jucatorii lui Dinamo s-ar fi plans si de Fabbrini, acuzandu-l de individualism. 

"I-au reprosat ca uita sa mai dea drumul la minge si joaca mult prea individual. Si baiatul e un pic dezorientat, fiindca el prefera sa joace spre banda stanga, insa Mihalcea ii cere sa stea doar in centru si sa ghidoneze de acolo jocul", a mai spus sursa. 

Modifică setările cookies