"Sa ia clubul de la nemernicul de Cortacero si sa-l dea fanilor!" Planul DDB pentru ca Dinamo sa scape de faliment

"Sa ia clubul de la nemernicul de Cortacero si sa-l dea fanilor!" Planul DDB pentru ca Dinamo sa scape de faliment

Suporterii-actionari de la Dinamo incearca sa salveze clubul de la faliment. 

Fanii din programul DDB sunt siguri ca pot sa ajute Dinamo sa scape de colaps. Pentru a se implica, suporterii cer ca Pablo Cortacero sa predea actiunile si sa plece din Stefan cel Mare.

Spaniolul nu are, insa, de gand sa faca asta. Desi ar fi primit o oferta din partea unui investitor roman pentru a-si vinde actiunile, Cortacero a refuzat, declarand pentru ProSport ca vrea sa ramana la Dinamo pentru cel putin 3 ani. 

Unul dintre membrii DDB a vorbit despre aceasta situatie. Andrei Gerea a declarat ca fanii lui Dinamo nu mai au incredere in Cortacero si vor ca Negoita sa ia clubul inapoi de la spaniol si sa il predea fanilor, singurii care pot sa-l salveze. 

"Negoita sa ia clubul de la nemernicul acesta de Cortacero si sa-l dea fanilor din DDB. Cortacero si-a batut joc de club, efectiv. Vad ca Negoita n-are nicio reactie, iar asta ne pune pe ganduri. Chiar asa, vinzi clubul pe 2 lei? Probabil ca Negoita a luat doar o transa din bani de la Cortacero, altceva nu a incasat. 

Daca DDB ar prelua clubul, situatia s-ar schimba radical, iar lucrurile ar merge foarte bine. Fanii sunt extraordinari! Am vandut aproape toate biletele virtuale pentru meciul cu Chindia, de pe Arena Nationala. Sunt convins ca suporterii o pot salva pe Dinamo", a declarat Andrei Gerea, potrivit ProSport.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Peste 2,5 de milioane de persoane au murit pe glob din cauza Covid-19. Care sunt cele mai afectate regiuni
BRAT

Modifică setările cookies