S-au antrenat jucatorii FCSB-ului pe ASCUNS?! Gigi Becali rupe tacerea: "Cate trei, trei. Trei cu trei fac sase!" :) Tanase e numarul 1 la antrenamente: "Sunt mai bine ca inainte

Gigi Becali a dezvaluit ca a ramas impresionat de cum s-au prezentat jucatorii la antrenamente si spune ca sunt mai pregatiti ca inainte de pandemie.

Patronul FCSB-ului a dezvaluit in direct la Ora Exacta in Sport ca jucatorii sai nu au renuntat la antrenament pe durata pandemiei si s-au pregatit intens acasa, dar au mai fost si la baza de antrenament.

Fotbalistii sunt in mare forma si Gigi Becali spune ca paramaetri lor sunt mai buni ca inainte de oprirea sezonului.

Tanase si Coman au impresionat la antrenamente.

"Noi am facut testele fizice si jucatorii sunt mai bine decat inainte. Parametri sunt mai buni decat inainte. Au fost cuminti, au facut oamenii antrenament, au mai facut si pe ascuns pe la teren. Cate 3 3 3, ca sa nu vada presa. Pai ce sa facem, am facut si noi ce-am putut. Trei cu trei fac sase si cu sase fac 12.

Florinel a fost numarul 1 la viteza. La viteza nu-l bate nimeni, e numarul 1 la teste de viteza.

Cel mai bun care ii bate pe toti este Tanase. Nu e la discutie cu nimeni. Al doilea este Perianu (n. r. Ovidiu Perianu), ala micul de 18 ani", a spus Gigi Becali la PRO X.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Anunț oficial de la ministrul Sănătății. Când vom reveni la viața de dinaintea pandemiei
BRAT