S-a stins inainte sa se aprinda? Ce se intampla cu Olimpiu Morutan. Costel Enache, dupa 0-0 cu Juventus: "E intr-o revenire"

S-a stins inainte sa se aprinda? Ce se intampla cu Olimpiu Morutan. Costel Enache, dupa 0-0 cu Juventus: "E intr-o revenire"

Olimpiu Morutan a fost titular la Botosani, dar nu a reusit sa isi ajute echipa sa obtina cele 3 puncte. Botosani - Juventus s-a incheiat 0-0.

Cumparat deja de Becali, Olimpiu Morutan a fost lasat sa joace la Botosani pana la vara. Mijlocasul a suferit o cadere de forma, dar Costel Enache spune ca acesta isi va reveni.

Morutan a fost titular in primul meci al Play Out-ului, Botosani 0-0 Juventus Bucuresti. Cativa fani l-au apostrofat din tribune, reprosandu-i atitudinea.

Costel Enache l-a aparat la final.

"E un copil de 18 ani. O schimbare majora in viata lui, e clar ca ii schimba putin modul de a gandi, de a percepe lucrurile. El acum e totusi intr-o revenire, pentru ca astazi l-am vazut implicat in joc. Nu a avut acele executii pe care le asteptam, dar ca atitudine a fost un jucator care s-a implicat. O sa-si revina, pentru ca eu il stiu ca fiind un baiat echilibrat si un jucator care iubeste mult fotbalul", a spus antrenorul Botosaniului.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Ana Maria Popescu, ironică la adresa lui Novak: ”Credeam că mă așteptați cu cecul de 5 milioane”
BRAT
Modifică setările cookies