Gigi Becali Academica Clinceni FCSB ilie poenaru Raul Rusescu Liga 1

Raspunsul lui Poenaru pentru Becali dupa furia patronului la adresa fostilor sai jucatori: "L-am intrebat pe Raul inainte de meciul cu CFR: 'Chipciu joaca?'"

Nervii lui Gigi Becali la adresa jucatorilor de la Clinceni nu au ramas fara raspuns. 

Ana-Maria Popescu
Data publicarii: Miercuri 12 Mai 2021, 09:02
Data actualizarii: Miercuri 12 Mai 2021, 09:07

Patronul FCSB s-a aratat furios de modul in care Clinceni a jucat cu echipa sa, comparand meciul direct cu cel pe care echipa lui Poenaru l-a jucat cu liderul CFR Cluj. Gigi Becali i-a acuzat pe fostii jucatori de la FCSB ca in meciul cu CFR s-au dat la o parte. 

Unul dintre jucatorii vizati de finantator a fost Rusescu, iar Becali a pus prestatia slaba a acestuia din meciul cu ardelenii pe seama relatiei pe care o are cu Chipciu. Alex Chipciu este nasul lui Raul Rusescu. 

Ilie Poenaru a venit cu o replica pentru patronul FCSB, dezvaluind care a fost discutia pe care a purtat-o cu Rusescu chiar inainte de meciul cu CFR Cluj. 

"Nu are nicio legatura. Haideti sa vad spun eu ceva ce dumneavoastra nu stiti. Inainte de meciul cu CFR, l-am intrebat pe Raul: 'bai, ai vorbit si tu cu Alex (Chipciu), joaca? Pentru ca daca joaca, e vorba sa vedem cine joaca inter si cine atacant lateral. E posibil daca joaca Alex sa nu mai joace Costache'. 

Mi-a spus 'Mister, nu vorbesc cu el, de cateva zile n-am vorbit cu el. Nici nu vreau sa vorbesc. Este o intelegere a noastra, nu ne sunam. Si va mai spun, chiar daca ne-am suna am duce discutia la familie, la copii, oricum el nici macar nu imi da de inteles daca joaca sau nu'.

Stiti cum suntem noi, antrenorii, vrem sa aflam primul 11 al adversarilor pentru a sti ce sistem folosesc. Dar asa fac la fiecare meci, asa cum la meciul cu FCSB am intrebat jucatori de-ai mei daca au vorbit cu cei de pe-acolo cu care sunt prieteni, ca sa stim daca apare X sau Y si in functie de asta cum joaca", a spus Ilie Poenaru pentru Telekom Sport. 

Modifică setările cookies