Dinamo Liga 1 Mircea Rednic Tomas Vestenicky Superliga

Primul jucător de la Dinamo care și-a reziliat contractul sub comanda lui Rednic! A acceptat propunerea clubului 

Mircea Rednic a început 'curățenia' la Dinamo!

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 16 Decembrie 2021, 17:04
Data actualizarii: Joi 16 Decembrie 2021, 17:11

Antrenorul a decis să îi excludă din lot pe Steliano Filip și Cosmin Matei, punctând după prima victorie obținută de Dinamo, după mai bine de 4 luni, că cei doi nu vor mai reveni la echipă atâta timp cât el se află pe bancă, astfel că își vor rezilia contractele. Cei doi jucători însă nu vor să părăsească echipa decât dacă își primesc salariile, astfel că deocamdată rămân la club, până se ajunge la o înțelegere.

Cu toate astea, prima plecare este a unui jucător adus chiar de tehnician, în urmă cu trei luni. Dinamo s-a despărțit de atacantul Tomas Vestenicky (25 ani), adus în luna octombrie, după ce jucătorul nu a reușit să confirme, anunță GSP. Sursa citată informează că fotbalistul a acceptat rezilierea contractului. 

Tomas Vestenicky, out de la Dinamo 

Primul semn al despărțirii este faptul că Mircea Rednic nu l-a inclus pe atacant în lotul pentru meciul cu CS Mioveni, din deplasare. Vestenicky a jucat șase meciuri în tricoul lui Dinamo, însă nu a reușit să înscrie. 

În ultimul său meci, cel cu Chindia, 1-0, a fost schimbat la pauză de Mircea Rednic. 

De-a lungul carierei, atacantul a trecut pe la cluburi precum AS Roma, Cracovia, FC Nitra, iar ultima sa echipă a fost Chaika Peschanokopskoe, din Rusia, la care a petrecut doar 9 zile. Vestenicky are 181 de meciuri jucate în carieră până acum și 39 de goluri înscrise. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!