Liga 1

OFICIAL | Dinamo și-a luat atacant! Pe ce perioadă a semnat

Dinamo a anunțat oficial un nou transfer, după Michael Espinosa.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 19 Octombrie 2021, 11:14
Data actualizarii: Marti 19 Octombrie 2021, 11:17

Atacantul slovac Tomas Vestenicky a fost oficial prezentat ca jucător al lui Dinamo. Acesta a semnat un contract valabil până la finalul acestui sezon.

„Atacantul slovac Tomas Vestenicky a semnat un contract cu clubul Dinamo București până la finalul acestui sezon competițional, cu opțiune de prelungire pentru încă un an, a anunțat administratorul special Iuliu Mureșan. 

Un nou transfer la Dinamo: Tomas Testenicky

În vârstă de 25 de ani, Tomas Vestenicky a jucat în ultimele două sezoane competiționale pentru polonezii de la MKS Cracovia, la care evoluează Sergiu Hanca și Cornel Rîpă, iar în luna iulie a acestui an a fost legitimat la Chaika (Rusia, liga a treia). 

Tomas Vestenicky și-a început cariera în campionatul Slovaciei, la Nitra, fiind transferat, la 18 ani, de clubul AS Roma. În Italia, Tomas Vestenicky a evoluat pentru Roma Primavera (2014) și Modena (2015), în Serie B, apoi a jucat pentru Cracovia (2016-2018), Nitra (2018-2019) și din nou Cracovia (2019-2021). 

Noul atacant dinamovist a trecut testele medicale și a intrat în programul de pregătire stabilit de antrenorul Mircea Rednic în cantonamentul de la Săftica”, se arată pe pagina oficială de Facebook a lui Dinamo.

Dinamo este penultima în Liga 1, cu șapte puncte după 12 etape. Ultima este Academica Clinceni, cu trei puncte.

Modifică setările cookies