Mircea Rednic anunță noua regulă de la Dinamo! Cum și-a motivat fotbaliștii

CS Mioveni și Dinamo se întâlnesc în etapa 20 din Liga 1, joi, de la ora 17:30.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 15 Decembrie 2021, 17:34
Data actualizarii: Joi 16 Decembrie 2021, 10:00

„Câinii” au nevoie de victorie pentru a se îndepărta de Clinceni, „lanterna roșie”, dar și pentru a ține aproape de echipele de la mijlocul clasamentului.

Mircea Rednic a anunțat că va face câteva schimbări față de meciul precedent, cu Chindia Târgoviște, 1-0, însă susține că de acum înainte va miza mai mult pe continuitate.

„Revine Torje, o să fie un câștig, și Espinosa. Ieri a făcut normal, cu grupul, și o să fie pe bancă. Ne dorim foarte mult să câștigăm, să avem continuitate, rezultate. Au fost și multe schimbări față de meciul de la Clinceni, s-ar putea să fie și la meciul următor, nu vă spun care. Mari surprize nu o să fie. Când o echipă câștigă, n-o schimbi.

Schimbare a urmat și datorită discuțiilor care au fost, întâlnirilor noastre cu suporterii, și ei și-au dat seama că nu se mai poate. Am umblat și puțin la orgoliu, la caracter. Trebuie să demonstreze și ei că merită să fie Dinamo. Înainte de acest meci le-am prezentat un filmuleț cu ce poate să realizeze galeria”, a spus Mircea Rednic la conferința de presă dinaintea deplasării de la Mioveni.

Dinamo ocupă locul 15 în clasamentul Ligii 1, cu 12 puncte, unul mai mult decât ultima clasată. Cu o victorie în meciul cu Mioveni, „roș-albii” ar putea urca până pe 13 în clasament, poziție ocupată acum chiar de rivala de joi seară.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies