Mircea Rednic Dinamo Marius Niculae Superliga

„Dinamo nu-și permite acest lux!” Mircea Rednic, criticat după ultimele măsuri dure luate în „Groapă”

Mircea Rednic (59 de ani) a luat decizia de a nu mai conta pe doi dintre jucătorii cu experiență de la Dinamo: Cosmin Matei și Steliano Filip.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 15 Decembrie 2021, 18:44
Data actualizarii: Miercuri 15 Decembrie 2021, 18:50

Marius Niculae este de părere că Mircea Rednic s-a pripit și că ar fi trebuit să mai lase de la el, deoarece Dinamo nu se află în situația de a putea exclude fotbaliști.

Mai mult, „Săgeată” spune că din afară Dinamo pare în momentul de față scindată în grupulețe.

„M-au surprins deciziile domnului Rednic de a exclude jucători, Dinamo nu e în situația... când eram și eu la Dinamo și îl aveam pe Mircea Rednic, care putea da afară foarte mulți jucători pentru că exista o stabilitate financiară, atunci îți permiteai să renunți la câțiva jucători și să aduci alții pentru că aveai bani. În momentul de față, nu îți permiți acest lux, dar nu știu ce a fost acolo, nu știu cine are dreptate.

După cum se știe, întotdeauna antrenorul are dreptate, dar totuși sunt niște jucători care ar fi putut ajuta Dinamo, mai ales că aveau un trecut pe la club.

Astea sunt deciziile lui Mircea Rednic, nu știu exact ce s-a întâmplat, nu pot judeca din afară. Momentan, să mergem pe mâna antrenorului și rezultatele vor vorbi de la sine.

Niculae: „Nea Mircea Rednic trebuia să mai lase de la el!”

Din afară, clar, din nefericire pentru Dinamo există probleme foarte mari acolo, eu văd echipa împărțită în mai multe grupulețe, ceea ce nu ajută clubul, mai ales în situația de față.

În primul rând, jucătorii dacă erau profesioniști nu ar fi trebuit să îi intereseze cine era antrenor și atunci își făceau treaba 100% pe teren. În al doilea rând, nea Mircea Rednic trebuia să mai lase de la el, mai ales în situația în care este clubul, nu îți permiți să aduci jucători mai buni decât unii care nu au jucat o lungă perioadă de timp”, a spus Marius Niculae.

CS Mioveni și Dinamo se întâlnesc în etapa 20 din Liga 1, joi, de la ora 17:30.

Dinamo ocupă locul 15 în clasamentul Ligii 1, cu 12 puncte, unul mai mult decât ultima clasată. Cu o victorie în meciul cu Mioveni, „roș-albii” ar putea urca până pe 13 în clasament, poziție ocupată acum chiar de rivala de joi seară.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!