Liga 1

"Pot juca acolo!" FCSB e tot mai aproape de Arcul de Triumf! Gigi Becali isi freaca mainile de bucurie! Anuntul facut de Ionut Stroe

Ministrul Tineretului si Sportului a vorbit despre situatia stadionului Arcul de Triumf.

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 24 Mai 2020, 11:21
Data actualizarii: Duminica 24 Mai 2020, 11:23

Ministrul Tineretului si Sportului, Ionut Stroe, a vorbit despre situatia stadionaleor construite pentru Euro 2020. Acesta a lamurit situatia stadionului Arcul de Triumf si da acces liber FCSB-ului pe acea arena. Stroe spune ca arena a fost construita pentru sport, nu doar pentru rugby.

"Am vazut si am urmarit cu foarte mare surprindere lantul de declaratii pe aceasta tema. Nu vreau sa devenim un subiect de controversa publica. Baza de la Arcul de Triumf va fi deschisa tuturor sporturilor pentru a deservi interesului public. Arena va fi utilizata pentru sport. Si echipa nationala de Rugby va putea considera aceasta arena drept acasa. Acolo este vorba despre o investitie uriasa. Arcul de Triumf nu mai este un teren de rugby. S-a transformat intr-o baza sportiva complexa si moderna si va avea mai multe facilitati fata de terenul de rugby de dinainte. Arena s-a facut pentru Euro 2020", a declarat Ionut Stroe, la PRO X.

Modifică setările cookies