Pelici, mulțumit de rezultatul meciului cu Rapid: „Dacă menținem jocul acesta, cu siguranță vor veni și punctele”

alexandru pelici CS Mioveni Rapid Superliga
SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 27 Noiembrie 2021, 23:20
Data actualizarii: Sambata 27 Noiembrie 2021, 23:29

Rapid a încheiat la egalitate cu CS Mioveni, 1-1 (0-1), sâmbătă seara, la Mioveni, dar într-un meci considerat pe teren propriu, în etapa a șaptesprezecea a Ligii 1.

La finalul partidei, antrenorul Mioveniului, Alexandru Pelici a susținut că echipa sa merita toate cele trei puncte.

„Puteam să câștigăm cele trei puncte. Sunt mulțumit că am avut un joc bun. Am avut ocazii multe cu Rapid. Un joc care nu a semănat deloc cu cel din tur, ne-am ridicat la nivelul Rapidului. Totul a culminat cu ultima ocazie a lui Sanoh. Încercăm să câștigăm puncte, e un grup frumos, de băieți sufletiști, care aleargă până la ultima picătură de energie.

Dacă menținem jocul acesta, cu siguranță vor veni și punctele. Cred că, începând cu jocul cu FC Argeș, am avut creșteri de la meci la meci. E important să înțelegem că doar prin muncă și fiind un grup unit putem. Nu suntem un club care a făcut transferuri cu nume sonore. La iarnă, se va trage linie și vom fi judecați pentru ce am făcut. Deocamdată, suntem în grafic.

Inițial, ne-am gândit la 20 de puncte, ar mai fi trei puncte. Dar dacă vom reuși să menținem nivelul jocului, cred că putem obține mai mult. Încercăm să rămânem modești. Îi transmit lui Mihai Iosif să nu fie atât de supărat, l-am văzut supărat după joc. Făcând o glumă, nu mi-am supărat nici băiatul, care este fan al Rapidului. Dar cred că meritam să câștigăm”, a spus Alexandru Pelici după egalul cu Rapid.

În urma remizei din această seară, cele două echipe își continuă seria meciurilor fără înfrângere în campionat: Rapidul a îngistrat șapte rezultate pozitive, în timp ce Mioveniul a ajuns la trei.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!