Gigi Becali a apelat la Nuțu Cămătaru pentru a-l pedepsi pe șeful de galerie al Rapidului: „L-am spart cu bătaia!”

Gigi Becali FCSB nutu camataru Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 24 Noiembrie 2021, 16:00
Data actualizarii: Miercuri 24 Noiembrie 2021, 16:35

Nuțu Cămătaru a povestit cum Gigi Corsicanu a avut de suferit pentru că l-a deranjat pe patronul FCSB-ului.

Codin Maticiu a lansat o carte, care se intutulează „Viața lui Nuțu Cămătaru, dresor de lei și de fraieri”, care îl are pe Ion Balint în prim-plan. Acolo este un pasaj în care interlopul povestește cum l-a pedepsit pe Gigi Corsicanu, liderul de galerie al Rapidului, pentru că l-a deranjat pe Gigi Becali.

La un moment dat, Gigi s-a luat cu Corsicanu. Ăla mereu îl lua la telefon și-l înjura numai de fetele lui. Își băga și-și scotea în fetițele alea de o luase Gigi razna. Voia să-l antrenez să se bată cu Corsicanu, înnebunise de tot”, este pasajul din cartea lui Codin Maticiuc.

La lansarea cărții, Nuțu Cămătaru a fost întrebat de jurnaliști ce i-a făcut lui Gigi Corsicanu, iar acesta a povestit cu lux de amănunte cum l-a pândit și cum i-a aplicat o corecție. 

L-am căutat eu pe Corsicanu și l-am găsit la o cârciumă prin Herăstrău. Era cu un văr de-ai lui Fane Spoitoru și cu niște arbitri. L-am pândit să se despartă de ăia și când s-a suit într-un taxi l-am blocat cu mașinile.

Am spart geamurile la taxi cu pumnii și răngile și i-am scos prin geam pe el și pe ăla al lui Fane. Ăluia i-am dat doar un pumn în piept de și-a pierdut aerul și i-am zis să stea cuminte.

Pe Corsicanu l-am spart cu bătaia și, când a căzut inconștient, soră-mea Angelica a sărit cu tocurile pe fața lui de l-a tăiat. Și toate războaiele astea pentru Gigi, care la televizor zice că nu mă cunoaște”, a spus Nuțu Cămătaru.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!